Život "Zlobnice" gori od španske serije: Kućna pomoćnica je mesecima trovala Gabrijelu, njenu sestru i sina, a razlog će vas zapanjiti

U torbi kućne pomoćnice pronašli su dve bočice sulfata, a ista količina pronađena je i u njenoj sobi u Gabrijelinoj kući

  • 0

Život jedne od najpoznatijih meksičkih glumica, Gabrijele Španić, zanimljiviji je i od radnje sapunica koje su je proslavile.

Gabrijela Elena Španić (44) rođena je 1973. godine u Venecueli. Njen otac je poreklom iz Hrvatske, čime se Gabrijela posebno ponosi, pa je zbog toga dolazila nekoliko puta u ove krajeve.

Bred i Adam su veliki holivudski šmekeri, a zbog ovoga ih ne bi poželela nijedna žena (VIDEO)

Glumila je u brojnim telenovelama, a javnost je pamti po ulozi bliznakinja Paule i Pauline u seriji "Zlobnica". Iako je Gabrijela glumila obe uloge, ponekad je uskakala i njena sestra bliznakinja Daniela.

Gabrijela Španić, Printskrin: youtube

Poslednju seriju snimila je 2014. godine, ali nije imala glavnu ulogu. U međuvremenu se posvetila pevačkoj karijeri i imala nastupe širom sveta, a autor je i knjige recepata. Često je bila na meti kritika da je preterala s plastičnim operacijama, posebno nakon slika i snimaka koje je objavljivala na Instagramu. Mnogi su komentarisali kako ona i njena sestra više i ne liče.

Svađa sa sestrom

Sa sestrom Danielom (44) godinama nije bila u dobrim odnosima jer se navodno "spetljala" sa njenim bivšim suprugom Migelom, s kojim se Gabrijela rastala 1999. godine. Kad je Gabrijela čula da producenti razmatraju Danielu za glavnu ulogu u rimejku popularne sapunice iz 90-ih, zapretila im je "ili ona, ili ja" i dala svima do znanja da je ona glavna.

Bez gaćica, golih kukova... Paklena haljina Džej Lo jedva pokrila ono što ne sme da se vidi! (FOTO) (VIDEO)

Veliku životnu dramu imale su sestre kada je Daniela u petom mesecu trudnoće doživela moždani udar i završila u komi. Dok je bila u komi tim doktora ultrazvukom je pratio stanje bebe.

Mesecima se oporavljala u bolnici, a najveću podršku joj je pružala upravo sestra.

Gabrijela Španić, Foto: Guliver/Ethan Miller/Getty Images

Trovala ih je kućna pomoćnica

Gabrijelu, njenog sina koji je tada imao samo dve godine, trudnu sestru i još nekoliko članova porodice je mesecima trovala kućna pomoćna Marsia Selesta Fernandez Babio. Trovanje hranom nije ozbiljnije uticalo na zdravlje glumačke porodice, jedino su tokom trovanja patili od povremenih glavobolja, bolova u stomaku, mučnina i bili su hronično umorni.

Nakon što su glumica i njena porodice otišli kod doktora, analizama je utvrđeno da u organizmu imaju sulfat. Doktor im je rekao da su posledice mogle biti kobne da se trovanje nastavilo. Glumica je nakon toga pomoćnicu prijavila policiji. Policija ju je uhapsila dok se vraćala u Meksiko iz Argentine.

Nema zezanja s njegovim milionima! Biber se predomislio, od manekenke traži predbračni ugovor, evo šta stoji u njemu

U torbi su joj pronašli dve bočice sulfata, a ista količina pronađena je i u njenoj sobi u Gabrieljinoj kući. Nagađa se da ju je Marsia trovala zbog ljubomore. Pre nego što se zaposlila kod Gabrijele, radila je za njenu sestru bliznakinju koja je u to vreme bila trudna. No, ona ju je otpustila jer je sumnjala da je špijunirala Gabrijelu. Marsia je 2011. godine osuđena na osam godina zatvora.

(Telegraf.rs/24.sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA