≫ 

Prozvali su ga "tatom godine", rasplakao je najstrožeg sudiju, a iza nežnog lica krije se nasilnik koji je pretukao ženu! (FOTO)

- Zbog njegovog emotivnog nastupa plakao je ledeni Sajmon Kauel, a njegova životna priča potresla je svet

  • 0

Pevač Majkl Keterer (40), uhapšen je ovog vikenda zbog porodičnog nasilja. Pevač je osvojio peto mesto u poslednjoj sezoni šou programa "Ja imam talenat", a zbog njegovog emotivnog nastupa tokom takmičenja plakao je i najstroži član žirija Sajmon Kauel.

Majkl se sa suprugom Iv posvađao u hotelskoj sobi, neko od gostiju pozvao je policiju, te je žena iz sobe izašla sa masnicom na licu u želji da ga prijavi. Policija je pevača odvela u pritvor, a uz kauciju od 40 hiljada dolara pušten je na slobodu i Majkl tvrdi da je sve jedan veliki nesporazum.

Iv Keterer, supruga Majkla Keterera, Foto: Profimedia

Pevač je pobrao simpatije jasvnosti zbog glasovnih mogućnosti i emotivnih nastupa, oduševio je celu Ameriku, a posebno Sajmona koji mu je stisnuo "zlatno dugme" i poslao ga direktno u četvrfinale takmičenja. Pevač je iznenadio i svojom neobičnom životnom pričom.

- Moja porodica je razlog zbog kog sam tu. Zbog moje žene i mojih šestoro dece - rekao je pevač, koji je zaposlen kao medicinski tehničar na pedijatrijskom odeljenju.

Majkl Keterer tokom nastupa, Foto: Profimedia

Majkl i njegova supruga odlučili su da usvoje decu, nakon što je ona za malo umrla tokom porođaja, kada je rodila njihovu ćerku.

- Doktor je rekao da bi žena koju volim najviše na svetu mogla umreti. Kao i moja novorođena ćerka Sofia. Proveo sam noć moleći se. I uz pomoć čuda su se izvukle - rekao je Majkl, piše Knoxnews.

Svojim humanim gestom zadivio je ceo studio, a onda je pustio glas... Zbog njegovog nastupa je i Sajmon Kauel zaplakao (VIDEO)

Majkl Keterer, Foto: Profimedia

Zbog komplikacija, paru nisu preporučivali da imaju još dece. Međutim, kada je njegova ćerka sanjala da ima tri brata, a odmah zatim Majkl je čuo da baš tri dečaka traže porodicu koja će ih usvojiti, shvatio je to kao znak i posvetio se tome da dečaci postanu deo njihove porodice.

Nakon toga, usvojili su još dva dečaka, od kojih je jedan teško bolestan.

- Ono što sam naučio od svoje dece, s obzirom na njihovu životnu priču, je da kad jedva preživljavaš, nemaš vremena da sanjaš - rekao je Majkl i dodao da svojim ponašanjem želi da bude primer deci.

Kako je žiri reagovao na Majklov nastup i kako se Sajmon rasplakao pogledajte u videu ispod:

VIDEO: Ako neko krene na vas, evo kako da se odbranite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA