≫ 

Posle Nikol, Điđi, Rijane... Luis Hamilton u vezi sa Niki Minaž? Zbog ovoga svi bruje da su zajedno! (FOTO) (VIDEO)

Vozač Formule 1 i reperka ozvaničili su svoju vezu objavom iz Dubaija, pišu američki mediji

  • 0
Niki Minaž i Luis Hamilton/ Printskrin: Instagram

Reperka Niki Minaž i vozač Formule 1 Luis Hamilton juče su se zajedno zabavljali u Dubaiju, odakle su objavili selfi i to sa motora dok su se vozili sa kacigama, zbog čega mnogi misle da su ozvaničili svoju vezu.

Zajednička fotografija još je više podgrejala sumnje da su njih dvoje zajedno, a priče su počele nakon što je bivši dečko Nikol Šercinger lajkovao reperkinu novu pesmu, posle čega je krenula i njihova prepiska.

Niki Minaž i Luis Hamilton/ Printskrin: Instagram

Američki mediji već ih nazivaju "novopečenim parom", a u prilog njihovom zbližavanju ide i to da su, istog dana kada su se i zabavljali u pustinji, uhvaćeni kako zajedno napuštaju hotel, a Hamilton je primećen i u odrazu ogledala dok je snimao Niki u "Versaće" kreaciji.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Pored onih koji su oduševljeni time što su Niki i Luis obelodanili vezu, bilo je i onih koji su se zapitali šta on traži sa njom.

Podsetimo, Hamilton je poznat po vezama sa pravim lepoticama, te je tako nakon Nikol Šercinger bio u ljubavi sa jednom od trenutno najpopularnijih manekenki Điđi Hadid, njenom koleginicom Vini Harlou, a nagađalo se da je osvojio i Rijanino srce.

Luis Hamilton/ Foto: AP/Tanjug

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA