"Oduševljen sam što smo ponovo zajedno"! Šaverceneger evocirao uspomene od pre 27 godina! (FOTO)

- Ona mi je jedna od najdražih saradnica, prava razbijačica i divno ljudsko biće - napisao je Švarceneger uz fotografiju kojom je koleginici čestitao rođendan

  • 2
Arnold Šavrceneger, Foto: Profimedia

Glumac Arnold Šavrceneger i glumica Linda Hamilton sarađuju na šestom nastavku filma "Terminator", a zajedničkom fotografiojom sa snimanja vratili su ljubitelje ovog filma skoro tri decenije unazad.

Švarceneger u osmoj deceneniji kida u teretani: Snimak slavnog glumca kako vežba ima više od 2,8 miliona pregleda (VIDEO)

Arold i Lnda pozirali su indentično kao na setu filma "Terminator: Sudnji dan", a glumac je podelio skorašnju fotografiju na svom Instagram profilu uz onu koja je nastala pre 27 godina i na taj način Lindi čestitao rođendan.

Švarceneger i Linda Hamilton, Foto: Profimedia

- Srećan rođendan mojoj dragoj prijateljici Lindi Hamilton. Ona mi je jedna od najdražih saradnica, prava razbijačica i divno ljudsko biće. Oduševljen sam što smo ponovo zajedno - napisao je Švarceneger.

Podsećamo, šesti deo film "Terminator" najavljen je za 2019. godinu.

VIDEO: Njegov razvod je šokirao sve, a on sada uživa u ljubavi sa ćerkom Arnolda Švarcenegera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    28. septembar 2018 | 22:16

    Lijepo je vidjet kako ljudi stere i mijenjaju se....kad gledam nase pojedine "zvezde"uplasim se koliko su neprirodno izoperisani i vise liče na zombije nego na sebe same.

  • Sasa

    29. septembar 2018 | 08:19

    Ostareli su ,al isti..ne prolaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA