≫ 

Pričalo se da se razvode, a one su se preselile u luksuznu vilu na Beverli Hilsu za koju su iskeširale 15 miliona dolara! (FOTO)

Elen i njena lepša polovina uživaće u novom domu na raskošnom imanju sa pogledom na Los Anđeles

  • 3
Elen Dedženeris i Porša de Rosi/ Foto: Profimedia

Jedna od najslavnijih američkih voditeljki Elen Dedženeris (60) i njena supruga Porša de Rosi (45) kupile su raskošnu vilu na Beverli Hilsu za koju su iskeširale 15 miliona dolara.

Luksuzno imanje u sunčanoj Kaliforniji sagrađeno je 1962. godine i bilo je u vlasništvu glumica Merdžori Lord, a nakon njene smrti vila je prodata za 8.3 miliona dolara (2015. godine).

Opra Vinfri živi u raju od 90 miliona dolara! Od svega što ima njena luksuzna vila zavrteće vam se u glavi! (VIDEO) (FOTO)

Foto: Profimedia

Vila ima prostrane prostorije, neodoljiv pogled na Los Anđeles, a gotovo svaka prostorija je u staklu i iz svake "puca pogled".

Poseduje pet spavaćih soba i četiri i po kupatila, zbog čega je idealna za dolazak gostiju, oko čega Deženeris ne mora brinuti, jer će imati gde da ih smesti.

Foto: Profimedia

Glavna spavaća soba opremljena je najluksuznijim kupatilom, a iz kupatila se izlazi na bazen i spa...

Foto: Profimedia

Ko ne bi poželeo da živi ovde! Zavirite u luksuznu vilu Mile Jovović vrednu 4,5 miliona dolara (FOTO)

Foto: Profimedia

Elen i Portiša su nedavno proslavile desetu godišnjicu. Zabavljaju se od 2004. godine, a 16. avgusta proslavile su godišnjicu u bivšem domu u Los Anđelesu sa skromnih 19 gostiju, među kojima su samo bili članovi porodice i prijatelji.

Foto: Profimedia

Kortni Kardašijan je objasnila kako preboleti super frajera za nekoliko dana:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA