≫ 

Objavljena informacija koliko keša je Džej Lo zaradila tokom turneje koja je trajala tri godine - i ne, cifra vam se ne priviđa! (FOTO)

Slavna Dženifer zahvalila se svima koji su posetili njene koncerte u tolikom broju

  • 2
Dženifer Lopez na turneji je bila 3 godine, Foto: Profimedia

Dženifer Lopez konačno je završila turneju "All I Have" koja je trajala tri godine, a velikoj žurki za kraj prisustvovalo je mnogo planetarno poznatih ličnosti kao što su Kobi Brajant sa ženom Vanesom, Ešli Grejem, Didi, Antoni Anderson, Tifani Hediš i drugi.

Bez gaćica, golih kukova... Paklena haljina Džej Lo jedva pokrila ono što ne sme da se vidi! (FOTO) (VIDEO)

Naravno, proslava nije mogla da prođe bez Dženiferinog dečka Aleksa Rodrigeza i njegovih ćerki Nataše (13) i Ele (10), a bivši sportista je, što je sjajan podatak, bio na svakom Dženiferinom performansu.

Dženifer Lopez za 3 godine zaradila je cifru koja je nepojmljiva većem delu ljudi na planeti, Foto: Tanjug/AP

Odmah nakon turneje saopšteno je i koliko je Džen za tri godine zaradila od prodaje karata, a reč je o cifri od koje se, doslovce, vrti u glavi - više od 100 miliona dolara!

Kako piše "People", na proslavi su točili votka, burbon, džin, tekila, kao i kokteli koji nose imena najvećih hitova Džej Lo - "Dance again", "I’m Real", "All I Have" i "Dinero".

Za tri godine preko 200 zvezda došlo je da gleda Dženiferin šou - Džastin Biber, Kim KArdašijan, Dru Barimor, Selena Gomez, Gven Stefani i brojni drugi.

Spektakularna Dženifer emotivnom porukom zahvalila se svima koji su je podržali, Foto: Profimedia

Tokom izvođenja "I Hope You Dance" na poslednjem performansu u sklopu turneje, Lopez je počela da plače kada su je igrači iznenadili i na scenu joj izveli decu.

- Probudila sam se toliko zahvalna... 3 godine i preko 100 šoua. Kakav blagoslov! Uložila sam svu svoju dušu...ostavila sam je na podu i dala sam sve što imam. Blagoslovena sam zbog vaše podrše. Ovaj uspeh je naš! Mnogo toga dolazi, još nisam gotova - poručila je Dženifer ovim povodom.

Uf! Kada je Džej Lo zatresla guzom na sceni, sve je stalo, ali faca njenog dečka...

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    2. oktobar 2018 | 13:57

    Bravo za Američki kontinent koji poštuje pevačku zvezdu i naravno za Looo

  • :)

    2. oktobar 2018 | 19:14

    J Lo za 3 godine 100 miliona a Flojd Mejveder za pola sata 300 miliona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA