≫ 

Seksi Tejlor Svift zagrmela u previše moćnoj kombinaciji, cenu bolje da ne znate, a onda su joj slikali nokte i više nije bila toliko savršena (FOTO)

Seksi Tejlor zablistala je u nenormalno moćnoj kombinaciji

  • 0
Tejlor Svift zablistala je preskupoj "Balmain" kombinaciji, Foto: Profimedia

Tejlor Svift postala je najnagrađivanija žena svih vremena na dodeli AMA muzičkih nagrada, a svoje ovogodišnje pojavljivanje iskoristila je da pošalje jaku poruku potiv Donalda Trampa, i da pozove ljude da glasaju za demokrate.

Međutim, pre njenog govora koji se odnosio na politiku, Tejlor je utisak ostavila pojavljivanjem u nenormalno seksi i, naravno, preskupoj kombinaciji koju potpisuje čuveni "Balmain".

Tejlor Svift opasno naljutila Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, ovo što im je uradila joj NIKADA neće oprostiti!

Previše moćna haljina i još moćnije čizme nema kome nisu zapale za oko, a njene fotke u ovoj kombinaciji brzinom svetlosti počele su da se šire po Instagamu i Tviteru.

Tejlor ima 28 godina i jedna je od najuticajnijih žena na svetu, Foto: Profimedia

Pojavljivanje Tejlor Svift na dodeli na AMA nagrada prvo je od 2014. godine, a prethodne noći odnela je 4 nagrade -  omiljeni pop-rok izvođač godine, turneja godine, omiljeni pop-rok album godine i umetnik godine.

No, pored silnih nagrada i fenomenalnog stajlinga, jedan detalj pokvario je sliku.

U pitanju su njeni nokti koji su bili prilično nesređeni za ovaj događaj, te prekratki. Međutim, njoj to nije smetalo, a nije ni onima koji je u tolikom broju vole i podržavaju.

Foto: Profimedia

Inače, koliki uticaj Tejlor ima na ljude govori i činjenica da je 65.000 ljudi zbog nje prešlo na stranu demokrata - za samo 24 časa!

VIDEO: Obožavam tvoj veliki... Supruga poznatog pevača dvosmislenom porukom zapalila Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA