≫ 

Džesika Alba pojavila se u jednoj od najlepših haljina, a onda je pao sočni poljubac sa suprugom na crvenom tepihu (FOTO)

Mnoge zvezde ponele su kreacije koje liče jedna na drugu, dok je Alba oduševila svojom elegantnom haljinom

  • 3
Džesika Alba na dodeli Oksara, Foto: Tanjug/AP

Na sinoć održanoj glamuroznoj dodeli 91. Oskara okupile su se mnoge svetske zvezde, a kada se pojavila jedna od najlepših glumica Džesika Alba svi su gledali samo u nju.

Džesika je po mnogima jedna od najbolje obučenih javnih ličnosti na ovom događaju, a njen suprug Keš Voren nije mogao da drži ruke podalje od supruge.

Popularna glumica blistala je na dodeli Oskara u elegantnoj crnoj, dugoj haljini sa otvorenim leđima i "rukavima" koji su se sa Džesikinih leđa supštali sve do poda.

Albin suprug nije mogao da odoli, pa je pred svima na crvenom tepihu lepoj glumici spustio ruku na leđa i strasno je poljubio u usta.

Poljubac Dežesike Albe i Keša Vorena na dodeli Oskara, Foto: Tanjug/AP

Za razliku od Albe, mnoge zvezde su se potrudile da ne ostave baš najbolji utisak sa crvenog tepiha, a kakve su haljine sinoć nosile pogledajte OVDE.

Podsećamo, Džesika i Voren bili su četiri godine u vezi pre nego što su se 2008. godine venčali. Popularni par ima dve ćerke, Onor Mari (10) Heven Garner (7) i  sina Hejsa (1).

Kompletne nagrade i sve detalje sa dodele Oskara pogledajte OVDE

VIDEO: Lejdi Gaga i Bredli Kuper se zamalo poljubili na Oskaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA