Glumica iz serije "CSI: Miami" pronađena mrtva u stanu!

- Lisa je preminula u ponedeljak ujutru. Još uvek čekamo nalaz, a njena porodica je devastirana gubitkom. Lisa je bila jako voljena. Svima je slomljeno srce - rekao je njen menadžer

  • 1

Lisa Šeridan, Foto: Guliver/Mark Mainz/Getty Images

Glumica Lisa Šeridan preminula je u ponedeljak, 25. februara, u 45. godini.

Lisa, koja se proslavila pojavljivanjem u serijama "CSI: Miami" i "Mentalist", pronađena je mrtva u svom domu u Nju Orleansu, a njen menadžer Mič Klem potvrdio je tužnu vest.

Kako je rekao, cela porodica iznenađena je ovim što se dogodilo, a uzrok smrti još uvek nije poznat.

- Lisa je preminula u ponedeljak ujutru. Još uvek čekamo nalaz, a njena porodica je devastirana gubitkom. Lisa je bila jako voljena. Svima je slomljeno srce - rekao je menadžer.

Lisa je bila verena za Rona Livingstona (51), ali nisu se venčali. Njeni brojni slavni prijatelji izrazili su saučešće porodici, a među njima i zvezda "Bejvoča" Dona Deriko (50). Lisa i Dona 2015. godine zajedno su radile na filmu "Only God Can".

Lisa Šeridan, Printskrin: www.videodetective.com

- Upravo sam saznala da je moja draga prijateljica, glumica Lisa Šeridan preminula. Sedim zapanjena. Lisa i ja smo snimale film pre pet godina i jako se zbližile, te ostale bliske prijateljice. Toliko je retko pronaći tako nežnu dušu u ovoj industriji, gradu...čak i svijetu. Zaista je bila jedna od najslađih i najnježnijih žena s kojima sam se susrela u životu. Uvek je donosila pozitivnu energiju kada bi ušla u prostoriju, čak i u teškim trenucima. Svi koji su je poznavali, obožavali su je. Laku noć, anđele. Jako ćeš nam nedostajati - napisala je glumica na društvenim mrežama.

VIDEO: Pevač Ar Keli držao u zatočeništvu šest žena, silovao maloletnice

VIDEO: Spremao je mnoge holivudske glumce i glumice, a evo koja mu je najdraža

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA