EKSKLUZIVNO: Ceca Ražnatović predsednica žirija Pinkovih zvezda!

Ceca bez dvoumljenja prihvatila poziv da bude na čelu žirija, budući da je ovo veoma skup i ambiciozan projekat kojim Željko i Milica Mitrović nameravaju da zaseni sve slične muzičke talent emisije

  • 2

Kako Telegraf saznaje, muzički rijaliti "Pinkove zvezde" biće nešto potpuno drugačije u odnosu na sve do sada viđeno u Srbiji. Audicije su još uvek u toku, a takmičenje počinje u septembru.

Garancija da će ovaj projekat koji će biti i te kako gledan su imena osoba koje će biti u žiriju, a najpoznatija od njih biće predsednica žirija - proslavljena pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Pevačica, koja je s Pinkom u više nego prijateljskim odnosima, bez dvoumljenja je prihvatila poziv da bude na čelu žirija, budući da je ovo veoma skup i ambiciozan projekat, jer će o karijerama najboljih brinuti lično Milica Mitrović, s kojom je Ceca u gotovo porodičnim odnosima.

Kako otkriva Telegraf, Željko i Milica Mitrović imaju nameru da ovaj rijaliti zaseni sve slične projekte koji su se do sad emitovali na našim prostorima, uključujući i čuveni "X faktor". Audicije uveliko traju, a ovde pogledajte kako je bilo na prvoj audiciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    21. jul 2014 | 20:02

    I bio je red da jedna tako velika zvezda bude predsednica zirija,jer je Ceca ipak profesionalac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA