Radu gađali evrima na svadbi poznatog košarkaša, nećete verovati koliki je bakšiš dobila za samo sat vremena! (FOTO)

- Novčanice od 50, 100 i 500 evra samo su letele, tako da je ona po njima gazila kao po tepihu - priča jedan od gostiju na venčanju Slavka Vraneša

  • 15

U nedelju, na svadbi poznatog košarkaša Slavka Vraneša u Bečićima, pevala je i Rada Manojlović koja je napravila potpuni haos vatrenim nastupom, a gosti su je bukvalno zasipali evrima.

USKORO GRATIS: Dobar "batak" Rada ima, duge noge pokazuje svima! (FOTO)

Pevačica je u hotelu "Splendid" napravila atmosferu za pamćenje, a gosti nisu žalili para, i Rada je za samo sat vremena dobila oko 10.000 evra bakšiša!

- Pored Rade na svadbi su pevale i "Ministarke", "Tropiko bend" i Aca Lukas. Za sve izvođače bila je postavljena bina, ali je Rada vrlo brzo sišla sa nje i počela da vrcka. Najveseliji i najgalantniji gosti su se okupili i počeli da je zasipaju parama. Novčanice od 50, 100 i 500 evra samo su letele, tako da je ona po njima gazila kao po tepihu. Neverovatna scena. Mislim da je samo za Breninu numeru "Čik pogodi" dobila 1.000 evra od jednog čoveka. Kada sam video koliko para ima oko nje, bio sam u čudu. Došlo mi je da puzim po podu i pokupim te pare - priča jedan od prisutnih  i dodaje:

A photo posted by Nikola Šoć (@socnikola) on

- A ona se sve vreme pravila kao da ništa ne primećuje, kao da ne gazi po ogromnoj lovi. Mislim da joj je to odlična taktika, jer što je ona bila ležernija, momci su je više zasipali evrićima. Ma svi su mi rekli da niko kao Rada ne ume da "izvuče" bakšiš od gostiju, ali sada sam se uverio u to.

A photo posted by Nikola Šoć (@socnikola) on

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zabezeknuti

    25. avgust 2015 | 11:37

    Meni je ovo frapntno..samo pokazuje koliko je svet otisao bestraga. Prvo toliko para oko sportista koji, da malo banalizujem, proteuje loptu kroz obruc. Znam znam..recice mnogi to je biznis i trziste. A onda pevacica koja zapeva i uzme za sat 10000 evra. Sumanuto sta je sa ljudima koji zaista nesto urade za ovoj svet korisno....izlece,otkriju, prjektuju,patentiraju itd O tastini onih koji daju pare pevacici u ovolim iznosima tek ne vredi pricati..

  • Strašan lav

    25. avgust 2015 | 11:30

    Veći je problem porez i poslovi kod ovih što se gađaju sa godišnjim platama prosečnih ljudi nego kod nje. Mi uvek pogrešno posmatramo problem.

  • GEX222

    25. avgust 2015 | 10:58

    A plaćanje poreza? Znate, nisam ništa zaradila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA