ACINI POROCI SU UNIŠTILI NAŠ BRAK: Sonja Vuksanović otkrila zašto je tražila razvod! (FOTO)

- Njemu su smetale moje pridike, a on voli kada je sve opušteno, pa su tako počele naše rasprave - rekla je Sonja svojoj drugarici

  • 13
Foto: Klub Hill Foto: Klub Hill

Kada se pojavila informacija da se razvode Aca Lukas i njegova supruga Sonja, pevač je ispričao da je njegov posao predstavljao najveći problem u njihovom braku, ali, kako navode "Naše novine", ona ima sasvim drugačiju verziju priče.

Da li se zbog OVE SLIKE razvode Aca i Sonja Lukas? (POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU UNUTRA)

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Aca se kocka. Tolerisala sam mu previše dugo taj porok jer sam mu verovala na reč da će prestati. Od marta su krenuli ozbiljniji problemi, velike cifre, veliki gubici i sve me je to plašilo zbog budućnosti naše ćerke. On je uvek bio divan prema deci i meni, ali ovo ga je u poslednje vreme činilo veoma nervoznim. Obećavao mi je da će lako izaći iz svega toga, da će prestati, ali kocka je uzela maha. U početku sam bila poverljiva i blaga, ali kada sam primetila promene u njegovom ponašanju, počela sam da reagujem - ispričala je Sonja bliskoj drugarici i objasnila kada je i definitivno donela odluku da se razvede.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Njemu su smetale moje pridike, a on voli kada je sve opušteno, pa su tako počele naše rasprave. Naravno da ga još uvek volim i nikada nisam sumnjala u njegovu vernost, ali ovo je ozbiljno i neke stvari sam morala da presečem u svojoj glavi i da stavim tačku - zaključila je Sonja Vuksanović.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    25. avgust 2015 | 14:56

    A ti "gospoja"nisi znala ko je Aca Lukas pa si sad iznenadjena a cela Srbija zna za njegove poroke.Tvoja bi vrlicina bila da si se uhvatila u dobru borbu da ga spases toga.Da angazujes i lekare i psihotetapeute... Da uradis sve da ga izbavis iz kandzi kocke.Ali to iziskuje ogroman trud.Lakse je izaci iz svega i traziti novu zlatnu koku.

  • Mili

    25. avgust 2015 | 15:47

    Jadna,nije znala za njegove poroke!!!

  • Boki

    25. avgust 2015 | 14:00

    Tako to ide sa kockom. Prvo te ostavi zena, pa se jos vise opustis i onda prokockas sve sto imas u zivotu. Ne vredi govoriti, nazalost svaki kockar vise voli kocku od svoje porodice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA