MAJKO MILA! Ovoliko para su Jelena Golubović, Stanija i Maja zaradile od rijalitija! (FOTO)

Golubovićeva je apsolutna rekorderka po zarađenom novcu, ali ne i po broju dana provedenih u "zatvorenom"

  • 12

Rediteljka Jelena Golubović je upečatljivo na samom vrhu liste rijaliti majstora, budući da je za jedanaest meseci učestvovala u "Farmi", "Maldivima" i "Parovima", te za taj boravak zaradila čak 115.000 evra, navodi "Informer".

MINA ZA JELENU GOLUBOVIĆ: Na "Farmi" će je sačekati njen najveći neprijatelj! (VIDEO)

Jelena je već apsolutna rekorderka po zarađenom novcu, a šuška se kako će uskoro ući i na "Farmu 7", i to da bi prestigla Mikija Đurića, koji ima najduži staž u rijalitijima.

- Ja sam sve skupa u rijalitijima provela 11 meseci, ali je ljudima moj boravak do te mere upečatljiv, pa izgleda kao da sam bila bar 211 meseci - rekla je Jelena.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Miki Đuričić je rekorder po vremenu provedenom u rijalitiju. Ima za sobom 357 dana u rijalitiju (VIP Veliki Brat, Farma 5, Hotel Maldivi, Parovi) i osvojenih 50.000 evra od pobede u "Velikom Bratu".

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Zorica Marković je ukupno 267 dana provela u rijalitijima (Farma 4, 5, 6 , 7 i VIP Veliki Brat 2), a prema procenama zaradila je 30.000 evra.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Još jedan jak igrač u rijalitijima je Maja Nikolić. Ima 286 dana u rijalitiju (Farma 1, 6 i VIP Veliki Brat) i zarađenih 70.000 evra.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Stanija Dobrojević je učestvovala u tri rijalitija (Farma 4, 6, Survajver), boravila u njima ukupno 294 dana i u džep stavila 90.000 evra.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kristina

    10. mart 2016 | 12:25

    Jeste racunali Staniji 15 soma manje, morala je da plati porez na Golubovica? :)

  • Maki

    10. mart 2016 | 14:16

    Ako, Srbijo, plaćaj! Gde ima, tu se preliva... Hohštaplerima i prevarantima pare do neba, da kupuju kuće i stanove i da se švrćkaju po belom svetu, piju kokosovo mleko i leče živce, a goli, gladni i osiromašeni narod će da se davi u potopima i blatu. Nije OK. Nije pravedno. Nije lepo. Sramotno.

  • Posmatrač

    10. mart 2016 | 15:56

    Imam jedan predlog Vladi Srbije: Za svaki isplaćeni evro tim idiotima televizije su dužne da plate 10 evra u državni fond za stipendisanje odličnih učenika i studenata, renoviranje pozorišta u centralnoj Srbiji kao i pomoći javnim kuhinjama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA