≫ 

OŽENIO SE VLADO! Ovako su se Georgiev i Milica zakleli na večnu ljubav! (VIDEO) (FOTO)

Pevač se našalio tokom ceremonije i zasmejao sve prisutne

  • 21

Pevač Vlado Georgiev i njegova devojka Milica Samardžija stali su na ludi kamen, i zakleli se jedno drugom na večnu ljubav.

Ovo je trudna devojka Vlada Georgieva! (FOTO)

Vlado i Milica inače čekaju dete, a manekenka u sedmom mesecu trudnoće se na svadbi pojavila u elegantnoj, beloj haljini.

Vlado se potrudio da sve to ide malo "van protokola". Gromoglasno je uzviknuo "Ne", i svi su se "pokidali" od smeha. Naravno, jasno je bilo da je u pitanju šala.

Poznato je da Georgiev ne veruje u brak sklopljen pred matičarem i na ovaj način, našalivši se zajedno sa Milicom, sa zvanicama na proslavi svog 40. rođendana, pokazao je da mišljenje ne menja, ali i da je njegov odnos sa Milicom stabilan i skladan.

Među zvanicama bio je i Vladov mlađi kolega Bojan Marović, koji je trenutak sa svadbe podelio sa pratiocima na Instagramu, pozirajući sa mladoženjom.

Uživali su i Ivan Ivanović, Ivana Peters, Željko Vasić, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, Nevena Božović, Nenad Knežević Knez, Goca Tržan i mnogi drugi. Neki od njih su i zapevali u čast jubilarnog rođendana poznatog kantautora, a i on sam uzeo je mikrofon u ruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA