Tuga bez kraja! Dejanova priča je rasplakala Srbiju, a njegov otac kaže: Sin me je obrukao, izbacio sam ga iz kuće! (VIDEO)

- Dejan je jednom došao kući pijan, sa flašom u ruci. Tada sam mu rekao: "Ili ćeš da piješ, ili ideš iz kuće". Onda je on otišao i više se nikada nije vratio - izjavio je Ilija, otac Dejana Ketića

  • 10
Dejan Ketic, Danica Maksimovic, Rasta Printskrin: TV Pink

Nakon što je teška životna priča Dejana Ketića, rasplakala sve u emisiji "Ja imam talenat", oglasio se i njegov otac Ilija koji tvrdi da je za sve kriva Dejanova majka, kao i da je on izbacio svog sina iz kuće jer se opijao.

TUGA DO NEBA! Otac ga je pozvao nakon pojavljivanja u "Talentu" i evo šta mu je rekao! (VIDEO)

- Nisam ga ja ostavio u domu, već njegova majka. Kada je pobegla od mene u Pančevo, ja sam otišao tamo da je vratim kući zajedno sa bebom. Međutim, dok sam na stanci kupovao autobusku kartu i stajao na šalteru, ona je uzela Dejana i odvela ga u policiju. Rekla je policajcima da joj je neko uvalio bebu. Ona je tada bila maloletna. Zajedno sa policajcima je otišla u "Zvečansku" i predala im Dejana - priča Ilija za "Alo" i opisuje kako je izgledalo Dejanovo detinjstvo.

- Ostao je u domu nekoliko godina, onda sam je našao i zajedno smo otišli u dom da ga izbavimo. Tada je pristala da ga zajedno odgajamo. Ona nikako nije želela dete, jednom ga je otrovala pokvarenim mlekom i Dejan je završio na Institutu za majku i dete. Ponovo ga je iz bolnice odvela u dom. Rekla mi je da ne može da ga izdržava i pobegla je u Italiju. Dejana nisu želeli da mi daju iz doma jer nisu mogli da utvrde da sam njegov otac - kaže Ilija i tvrdi da je ponovo otišao kod Dejana na njegov 16. rođendan.

"Rekao sam mu da sam njegov otac, ali on nije hteo da pođe sa mnom i živi kod mene u kući", kaže Ilija.

- Živim u kući sa suprugom i troje dece, Dejan je jednom došao kući pijan, sa flašom u ruci. Tada sam mu rekao: "Ili ćeš da piješ, ili ideš iz kuće". Onda je on otišao i više se nikada nije vratio. Tada je pobegao, bilo je letnje vreme i mogao je da spava gde hoće. Novčano nisam u stanju da mu pomognem, mogu da mu dam da jede i sobu da spava, ali ne mogu novac - objašnjava Ilija i otkriva šta je Rekao Dejanu nakon njegovog emitivnog nastupa u "Talentu".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Rekao sam mu da je hrabar što se pojavio u takmičarskom programu, za to mu svaka čast. Obrukao me je samo što je pevao tu autobiografsku pesmu, a što nije uzeo da peva neku ljubavnu. Nije trebalo da je posvećuje meni, jer sam se ja borio za njega - zaključio je Ilija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I.R

    11. januar 2017 | 13:22

    I moja zena je otisla ali sam se za sina borio i sad brinem o njemu a on je bio bebe a sad ima 4 god.Da je krenula sa njim u dom ja bi digao Srbiju ali bi mog sina uzeo.Za dete se zivi a ne da se nalaze razlozi.Kad je maloletna sto imao odnose sa njom glupane.Kome sve daje da ima decu a neki ljudi se bore i nikad ih nedobiju a neki ih se tako odricu.

  • Deda Grande

    11. januar 2017 | 13:37

    Niti si ti dobar otac niti je ona majka, jaoj prirodo sto dade svakom da moze biti otac - majka.

  • Ja sam

    11. januar 2017 | 13:24

    Meni ovo lici na izbegavanje krivice i priznanja. A zasto je njegov sin pio? To su trebali da ga pitaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA