≫ 

Pre 11 godina bila je siromašna radnica na brodu, nakon majčine smrti postala je MILIONERKA, a ovako danas izgleda seksi Marina! (FOTO)

Bila je najlepša meksička glumica za kojom su pre 11 godina svi poludeli, a glumica iz serije "Marina" koja je u to vreme kod nas bila najgledanija telenovela, danas izgleda još bolje

  • 16

Da li se sećate serije "Marina"? Oni koji su bili verni pratioci meksičkih telenovela zasigurno se sećaju lepe glumice koja je igrala glavnu ulogu, a čije ime je i nosila serija. Marina je tada, 2006. godine, u pomenutoj seriji igrala siromašnu devojku koja je radila na brodu kako bi prehranila sebe i majku, a nakon majčine smrti život joj se preko noći promenio.

Pre 13 godina bila je siromašna prodavačica cveća, radila je da prehrani porodicu, a Floresita je danas LEPOTICA za kojom otkidaju! (FOTO) (VIDEO)

Lepa Marina, odnosno Sandra Echeverija, 2006. godine svojom lepotom zaludela je svet. Svi su komentarisali da je jedno od najlepših lica koje smo videli na malim ekranima, a na veliku žalost domaće publike Sandru posle "Marine" nismo gledali ni u jednoj seriji emitovanoj kod nas.

I dok su se mnoge njene koleginice mnoštvom plastičnih operacija potpuno transformisale, Sandra se nije priklonila tom trendu.

Printskrin: Youtube/TVMarina Printskrin: Youtube/TVMarina

Danas ima 32 godine, izgleda bolje nego ikada, i vrlo je aktivna. Sandra i dalje glumi u serijama, filmovima, glumi u pozorištu, snima brojne reklame i bavi se pevanjem. Sandra je 2012. godine nagrađena za najbolju žensku ulogu u seriji "La fuerza del destino".

Hurem joj je uzela sve, bila je nesrećna i zla, a Mahidevran je u privatnom životu BOMBETINA za kojom OTKIDAJU! (FOTO)

Evo kako danas izgleda lepa Meksikanka:

Foto: Profimedia/Look Press Agency Foto: Profimedia/Look Press Agency

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP
Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy
Foto: Instagram/sandraecheverriaoficial Foto: Instagram/sandraecheverriaoficial

/sandraecheverriaoficial /sandraecheverriaoficial
/sandraecheverriaoficial /sandraecheverriaoficial

Šta kažete, kolika je razlika?

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Princ

    17. april 2017 | 13:10

    Izgleda kao Sloboda Micalovic I Nina Lecic u jedno..

  • Vesna

    17. april 2017 | 18:24

    Prelepa žena...

  • Kris

    19. april 2017 | 12:25

    Zašto ne prikazuju nigde više spanske serije, bilo je lepo slušati taj jezik na tv. Ovaj turski, indijski i koji već mi stvaraju nervozu kad slušam. Vratite spaske serijeeee:))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA