Zapanjila je svet razvodom od milijardera, pričalo se da će zaraditi 500 MILIONA DOLARA, a njena odluka povodom toga najveći je šok U ISTORIJI!

Vest da se Dženet Džekson (50) razvodi od katarskog milijardera Visama al Mana, samo nekoliko nedelja otkako su dobili sina, odjeknula je poput bombe i šokirala svet

  • 2
Foto:  Profimedia/Xposurephotos Foto: Profimedia/Xposurephotos

Dženet Džekson i Visam al Mana zvanično su se venčali u januaru 2012. godine, a tri meseca nakon što se porodila, pevačica je od milijardera zatražila razvod.

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Dženet i njen suprug potvrdili su razvod, koji je, kako su prvobitno navodili svetski mediji, pevačica zatražila zbog Al Manove ljubomore i opsesivne kontrole.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Budući da su potpisali predbračni ugovor u kojem je navedeno da pevačica dobija 100 miliona dolara ukoliko ostane u braku sa Al Manom najmanje pet godina, duplo ako mu rodi i dete; što je učinila rodivši sina Eisa; a šuškalo se na kraju da bi Dženet mogla postati prava bogatašica i doseći sumu od čak 500 miliona dolara!

Ipak, priča neće imati očekivani kraj, jer je najnovija informacija šokirala svet.

Foto: Guliver/Vittorio Zunino Celotto/Getty Images Foto: Guliver/Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Naime, pevačicin izvršni producent i veoma blizak prijatelj Džil Duldulao na Instagramu je objavio kako Dženet od Visama neće uzeti ni dinara, jer, objašnjava, nije takva osoba.

- Ovo govorim prijateljski. Čak i da postoji mogućnost da moja prijateljica dobije 500 miliona dolara zbog rođenja deteta, ona nema takav karakter - ni da traži, ni da uzme tih 500 miliona od njega. Ona je, pre svega, čovek i nije takva osoba. Nikada to ne bi prihvatila, niti tražila. Zato, hejteri, je*ite se. To nije moja prijateljica i nikada neće biti takva. Tačka - napisao je u svojoj objavi Duldulao.

Објава коју дели Gil Duldulao (@ghsduldulao) дана

Kako će se dalje odvijati stvari oko trenutno najaktuelnije teme u svetskim medijima, ostaje da vidimo...

Daljinac baner

(Telegraf.rs/uk.news.yahoo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA