Napravi NAJLUĐU fotku sa albumom, plakatom ili bilbordom benda "The Killers" i vodimo te na spektakl godine!

Pustite mašti na volju! Slikajte se i te fotografije objavite na svojim Fejsbuk profilima, a pet najoriginalnijih fanova će dobiti po dve ulaznice za koncert u Novom Sadu

  • 0

Budite kreativni i napravite najluđu fotku - potražite po gradu slike grupe "The Killers", na bilbordima i plakatima, fotografišite se sa njihovim albumom ili napravite potpuno drugačiju, svoju verziju fotke sa njima. Postavite sliku na vašu Facebook stranicu (koja mora da bude "public"), na fotografijama označite baš hashtag #exit2017 i #telegraf, a petoro najmaštovitijih fanova biće nagrađeno ulaznicama za koncert.

Konkurs traje od 09.06. do 22.06.2017.

Fantastični američki bend "The Killers" će posle toliko godina čekanja, napokon nastupiti u Srbiji i to 5. jula na "nultom" danu ovogodišnjeg "Exita".

Bend iz Las Vegasa će na Petrovaradinskoj tvrđavi svirati 5. jula, i to će biti vrhunsko zagrevanje za Exit" koji se održava od 6. do 9. jula.

Sastav "The Killers" važi za jedan od najboljih koncertnih bendova, i ono što je sigurno, spektakl je zagarantovan. Uostalom, dovoljno je samo pogledati njihov čuveni koncert u "Rojal Albert Holu" u Londonu, i sve će vam biti jasno.

Grupu "The Killers" čine Brendon Flauers, Mark Stormer, Dejv Kuning i Roni Vanuči, a bend je osnovan 2001. Ubrzo su momci iz Las Vegasa, koji zvuče više kao britanski, nego kao klasičan američki sastav, osvojili svet serijom hitova kao što su "Somebody Told Me", "Mr Brightside", "Read My Mind", "When You Were Young", "Human"...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA