≫ 

Voditeljku "Parova" umalo digli bombom u vazduh, tadašnji dečko na licu mesta poginuo!

Bojana Ristivojević pukom srećom preživela je eksploziju bombe koja je bila podmetnuta ispod automobila njenog tadašnjeg dečka, Dušana Rosića

  • 16

Voditeljka "Parova" Bojana Risivojević nikada nije preterano pričala o svom emotivnom životu i prošlosti, pa ne čudi što je situacija iz 2009. godine nepoznata javnosti.

Voditeljka "Parova" promenila frizuru, ne možete ni da pretpostavite KOJE BOJE joj je kosa! (FOTO)

Naime, Bojana je 2009. godine jedva izvukla živu glavu iz eksplozije bombe u automobilu u kojem je ona bila.

Foto: Instagram/bokalica Foto: Instagram/bokalica

Bomba je podmetnuta ispod vozila koje je vozio Dušan Rosić iz Šapca koji je bio poznat kao "žestok momak", a sa kojim je voditeljka tada bila u emotivnoj vezi. Eksplozivna naprava bila je postavljena ispod vozačevog sedišta, dok je Bojana u trenutku eksplozije sedela na mestu suvozača.

- Eksplozija je bila usmerena ka vozaču, tako da je Ristivojevićeva prošla bez težih posledica. Leva strana vozila bila je potpuno uništena, desna skoro netaknuta. "Opel" se posle eksplozije kretao još nekoliko metara, a onda je udario u drvo i metalni stub i zaustavio se. Od siline udarca ranjen je i jedan prolaznik - rekli su tada izvori iz policije.

Foto: Instagram/bokalica Foto: Instagram/bokalica

Nesreća se dogodila u ulici Vlade Jovanovića, a Bojanu i Dušana iz vozila su izvukla prijatelji. Rosić je prebačen u šabačku bolnicu, gde su lekari konstatovali smrt. Velikom srećom Bojana je bila ugruvana, zadobila je ogrebotine, ali nije imala većih posledica.

Ubijeni Rosić važio je za momka sa "dobrim vezama". Bio je preduzimač, gradio je po Beogradu, Šapcu i Crnoj Gori. Na njega je pre 2009. godine već bio pokušan atentat, ali je preživeo, iako mu je trebalo mnogo vremena da se oporavi. Navodno, u Rusiji je više puta operisan, a kobnog dana kada je stradao navodno je proslavljao to što je konačno "ostavio štake".

MANEKENKA! Svi znate kako voditeljka "Parova" izgleda u bikiniju, ali u ovoliko seksi izdanju je nikada niste videli! (FOTO)

Pogledajte snimak sa hipodroma, sa voditeljkama Bojanom Ristivojevć i Jovanom Jeremić:

Daljinac baner

(Telegraf/Srpski Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA