MOJA DECA SU NAUČILA DA SE PONAŠAJU! Lepa Brena iskreno o svojim sinovima (VIDEO)

- Znaju oni jako dobro da se ponašaju. To su deca koja su putovala po celom svetu od kada su se rodili - rekla je folk zvezda za Telegraf

  • 6

Lepa Brena se odavno ostvarila kao majka, a svoju decu obožava. Folk zvezda došla je na žurku magazina "Hello" u društvu svoga sina Stefana Živojinovića, koji je nedavno započeo svoju muzičku karijeru.

 

Brenin sin sa 3 reči objasnio da li je pomirenje Cece i Karleuše moguće

 

U intervjuu za Telegraf, Lepa Brena je otkrila da su ona i njen naslednik došli kao kolege, a zatim je počela da govori o svojoj deci.

 

- Oni su naučili da se ponašaju. Ako do sada nisu naučili, i ako ih do sada nismo vaspitali, onda mislim da je sa 25 godina kasno. Znaju oni jako dobro da se ponašaju. To su deca koja su putovala po celom svetu od kada su se rodili. Bili su na svetskim, mondenskim mestima, na raznim svetskim festivalima. Nica, Kan, Monte Karlo, na velikim teniskim turnirima, na nekim velikim događajima... - rekla je Brena za naš portal.

 

Foto: Instagram/lepabrenaa

Foto: Instagram/lepabrenaa

 

Folk zvezda je navela da su njena deca njeni najiskreniji kritičari, kada je reč o njenoj karijeri.

 

- Mi smo se oduvek konsultovali kada su moje pesme u pitanju. Oni pričaju bez predrasuda... Mogu da budu jako grubi, ali to je samo znak iskrenosti - priznaje Brena.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Pre nekoliko dana, Lepa Brena je imala peh tokom nastupa u Knjaževcu, kada je pala na sceni.

 

- Ta bina u Knjaževcu je ista bina kao kada sam pevala 1994. godine tamo, gde je betonska proča. Oni su preko betonske proče stavili neki itison i ja sam ih upozorila. Imala sam mali koridor gde sam se kretala na prednjem delu, međutim, zalutala sam tamo nazad i nekakva grba je bila na bini, platforma na štikli i, op, odoh ja ponovo sa nogama u vis... Malo imam modrice na nekom nezgodnom mestu - iskrena je Brena.

 

Pogledajte intervju sa Lepom Brenom koja je dala za Telegraf:

 

 

(Telegraf.rs)

 

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludaja

    12. jul 2017 | 17:18

    Nisam znala da je potrebno da proputujs ceo svet da bi se lepo ponasao.

  • Jana

    12. jul 2017 | 17:41

    Ni ja, mislila sam da tu neki drugi faktori igraju ulogu. Ali, mozda su te druge okolnosti izostale posto su deca mnogo putovala.

  • Marki

    12. jul 2017 | 18:35

    Ova žena što starija sve više lupeta... totalno su izgubili vezu sa realnosti, i ona i Ceca, Dragana, Lukas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA