Emir Kusturica u svom stilu prokomentarisao odluku Jokića da ne igra za Srbiju: Sviđalo se nekome ili ne, rekao je pravu istinu! (VIDEO)

Proslavljeni srpski reditelj u izjavi za Telegraf osvrnuo se na odluku Nikole Jokića da propusti Eurobasket ovog leta

  • 67

Srbija se ne smiruje posle odluke Nikole Jokića da ne igra za reprezentaciju ovog leta kada se igra Eurobasket. Mnogo polemike viđeno je u komentarima na našem portalu, društvenim mrežama, kao i u razgovorima među poznanicima.

>>> NEKO JE TEODOSIĆ, NEKO JOKIĆ: Paspalj zagrmeo posle otkaza srpskog centra reprezentaciji Srbije!

Mišljenja su kao i uvek podeljena, iako preovladavaju komentari u kojima se kritikuje odluka Jokića da se ne odazove Saletu Đorđeviću. Malo je onih koji su stali u njegovu odbranu, a jedan od takvih je i proslavljeni srpski reditelj, Emir Kusturica.

On ističe da ne treba optuživati asa Denvera, koji bi morao da se obezbedi za naredni period i zato za ovo leto ima drugačije planove.

- On čovek ima klasičan problem, zakoračio je u veliki svet u kome su basnoslovne sume, pitanje osiguranja i šta on ima iza sebe i gde će. To optuživanje je potpuno bespredmetno, jer je čovek umoran, hoće da se odmori, a ima i veće planove. Najbolje bi bilo da može to da uskladi, ali pošto ne može, ne treba ga optuživati, jer će već sledeće godine biti ponovo sa nama - istakao je Emir Kusturica za Telegraf.

Kompletan intervju sa Emirom Kusturicom moći ćete da čitate na Telegrafu u toku dana.

Pogledajte i njegovu izjavu o Jokiću:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kan Tengri

    5. jul 2017 | 14:43

    Ne znam kako Djinobili, Novicki, Gasol nikad nisu bili umorni, samo nasi su umorni!

  • Srbin

    5. jul 2017 | 14:40

    Tako je Kusto, slazem se. Treba pustiti Jokica da se prvo obezbedi jer jos uvek ima smesan ugovor, da se unapredi i fizicki i tehnicki i sacuvati ga za buducnost i bitnija takmicenja poput OI i SP. Mlad je i igrace za reprezentaciju najmanje 10 godina.

  • TETAK

    5. jul 2017 | 15:20

    A jel mogu ja, ako slučajno treba da se brani zemlja,da to odlożim za sledeći put jer moram na letovanje,a nedaju mi ni žena i deca i prijatelji sa kojima ću ići kao ni šef na poslu,JER MOGU DA SE PPVREDIM,i onda ne mogu da vozim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA