VRNJAČKA BANJA RASPRODATA: Lovefest ponovo epicentar domaćeg turizma

Prema rečima organizatora gotovo svi smeštajni kapaciteti rezervisani su nekoliko meseci unapred, a malo mesta je ostalo i u Lovefest hotelu, kao i festivalskom kampu

  • 0

Do početka jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta ostalo je nešto više od tri nedelje, a hoteli i apartmani u Vrnjačkoj Banji su već rasprodati. 

Prema rečima organizatora gotovo svi smeštajni kapaciteti rezervisani su nekoliko meseci unapred, a malo mesta je ostalo i u Lovefest hotelu, kao i festivalskom kampu.

Tako oni koji još uvek nisu rezervisali smeštaj mogu odabrati udoban krevet i boravak u novootvorenom hotelskom kompleksu ili avanturu u Lovefest kampu. Ove godine kamperi ponovo stižu sa svih strana sveta, a posetiocima je dostupno još samo pedesetak slobodnih mesta. Za sve goste kamp će biti otvoren već od 2. avgusta, pa sve do kraja festivala, a više informacija o smeštaju mogu se pronaći na www.lovefest.rs.

Foto: Promo

Izdali hotel godinu dana unapred

Zahvaljujući dobrom provodu na festivalu i odličnoj usluzi, Dragan Jovanović, vlasnik jednog od hotela u Vrnjačkoj Banji kaže da je gotovo sve sobe izdao poslednjeg dana prošlogodišnjeg Lovefesta, kada mu je grupa gostiju iz Italije poručila da Lovefest 2017 neće propustiti.

- Kada su mi prošle godine rekli da će sledećeg leta ponovo doći kod mene, mislio sam da je to više bila ljubaznost, nego čvrsto obećanje. Međutim, ovog puta se vraćaju u još većem broju i ja sam spreman da im ponovo kažem buongiorno - rekao je kroz osmeh gospodin Jovanović. Hotel je naš mali porodični posao i jedini izvor prihoda, a period oko Lovefesta je uvek znak za sigurnu zaradu i popunjene kapacitete.

Foto: Promo

Promo cena VIP ulaznica do 14. jula u ponoć

Za one koji sve nastupe izvođača na Fire bini žele da posmatraju sa najboljeg mesta, na raspolaganju su VIP ulaznice i to po promo ceni od 39 evra. Akcija traje do petka, 14. jula u ponoć kada će karte poskupeti.

Heineken Lovefest, ovog leta biće održan od 3. do 5. avgusta, a na festivalu se očekuje više od 100 izvođača među kojima su Maceo Plex, Loco Dice, Luciano, Chris Liebing, Matador, Valentino Kanzyani, kao i Carl Craig koji se na festival vraća posle četiri godine. Tokom tri festivalska dana Vrnjačku Banju posetiće više od 100.000 mladih iz celog sveta.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA