HIT! Zorica Brunclik otkrila ko je glavni krivac za njenu pink kosu i kako je Kemiš reagovao kada se preko noći ofarbala!

Zorica Brunclik već godinama ima prepoznatljivu boju kose, a do nje je, verovali ili ne, došla slučajno

  • 2

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš jedan su od skladnijih estradnih parova, ali je jedna situacija u njihovom životu uzburkala bračnu idilu.

Odveo me je u krevet zbog opklade: Zorica Brunclik opisala svoj prvi seks sa Kemišem

Folk zvezda već godinama unazad nosi prepoznatljivu boju kose, međutim, do nje je došla sasvim slučajno, što se njenom suprugu i nije svidelo.

Foto: Telegraf

Pevačica je imala dugu crnu kosu kada su se ona i Kemiš upoznali, a onda ju je preko noći ofarbala u pink. Kemiš je bio razočaran ovom promenom, pa je umalo zatražio razvod od Zorice.

- Kemiša je bio blam zbog Zoričine ciklama kose, koju ona nije htela da menja ni po cenu braka. Mada, on je glavni krivac za tu drastičnu pojavu.

Foto: Telegraf

- Zorica je želela jednu ljubičastu farbu koje nije bilo u prodaji u Srbiji, pa joj je on poručio iz Švajcarske zalihu za dve godine. Iz fabrike su joj poslali pogrešnu nijansu, ovu koji i dan-danas nosi. Zorica je bila oduševljena, ali Miroljubu se nije dopalo i pokušavao je da je nagovori da vrati svoju prirodnu boju. Nije uspeo da je ubedi. Kemiš se tada šalio sa prijateljima da mu je savršeno u braku, ali da ako dođe do razvoda, onda je za to kriva Zoričina kosa, jer joj se svi smeju - ispričao je izvor za "Stars".

Foto: Telegraf

Vremenom se Kemiš navikao na svoju suprugu u izdanju kakvo nosi i danas, ali mu nije bilo svejedno kada ju je prvi put ugledao.

- Kada sam došla po njega na aerodrom i kada me je video sa ovom bojom, rekao je da će pod hitno da se razvede od mene. te bubice su ga brzo prošle, sada obožava moju kosu - zaključila je Zorica Brunclik.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA