OSTAJE PRAZNINA U DUŠI... Brena i Šaban se na potresan način oprostili od Predraga Cuneta Gojkovića

Pevač Predrag Gojković Cune preminuo je danas u 85. godini, a tužna vest pogodila je sve one sa kojima je Cune godinama i sarađivao, i bio blizak prijatelj.

  • 11

Vest da je preminuo legendarni pevač Predrag Cune Gojković rastužila je mnoge. Od njega su oprostile i brojne njegove kolege. Lepa Brena je neutešna i rekla je da će joj nedostajati Cune.

- Postoje ljudi koje poznaješ i od njih naučiš puno, zavoliš ih i pamtiš ih po dobrom. Kada odu u neki drugi bolji svet, ostane jedna praznina u duši, koju samo vreme leči, a tu prazninu vremenom popunjavaš lepim sećanjima na čoveka koji je ostavio puno lepih uspomena kroz druženja i večnim njegovim pesmama! - rekla je pevačica.

Foto: Telegraf

Tužan je bio i Šaban Šaulić, a za Cuneta je rekao da je bio sjajan.

- Tužno. Jedan od najboljih vokala i legenda, divan čovek. Nastupali smo nebrojeno puta, kako na koncertima, tako i u emisijama. Čak je nekoliko puta pohvalio moju interpretaciju baš onako iz srca i meni su njegovi komplimenti uvek značili, poslednji put smo se videli pre godinu dana, na snimanju jedne novogodišnje emisije. Znao da ima zdravstvenih problema, ali sam se uvek nadao da će nekako prebroditi te stvari. Šta ćete, život ide i nosi nas. Nažalost, jedan po jedan velikan narodne muzike odlazi, a nama ostaju uspomene i divne pesme koje su za života otpevali. Baš mi je žao - rekao je Šaban za Alo!.

Foto: Milena Đorđević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA