ISKEŠIRALA 150.000 EVRA! Rada Manojlović kupila stan u Beogradu, opremiće ga najbolji dizajneri, a jednu sobu će POSEBNO urediti!

Pevačica je konačno ostvarila svoju dugogodišnju želju i skućila se u Beogradu

  • 28

Jedna od najpopularnijih zvezda "Granda", pevačica Rada Manojlović, konačno je ostvarila svoj san i kupila stan u Beogradu, za koji je dala 150.000 evra.

Konačno se skinula i najzgodnija u Grandu! Rada Manojlović pokazala BRUTALNO telo u belom bikiniju! (FOTO)

Poznato je da je Rada već godinama želela da se skući u Beorgadu i želja joj se ta želja napokon ispunila.

Foto: A. Nalbantjan

- Rada je baš dugo imala u planu da kupi stan. Otkako je iz Četereža stigla u Beograd, promenila je nekoliko podstanarskih stanova, ali ni u jednom dosad nije imala utisak kao da je u svom domu. Uvek je govorila da je dom u Četerežu, ali da bi volela da kupi stan u Beogradu i da ga uredi kako ona želi. Imala je ona i prošle godine želju da to uradi, čak je i tražila stanove... Ipak, želela je da to bude Crveni krst, na koji je ona navikla, a onda je u međuvremenu uložila pare u karijeru, pa je morala još malo da prištedi. Sad joj se konačno ostvarila najveća želja - otkrio je izvor blizak pevačici za "Alo".

Foto: A. Nalbantjan

Za sve što je dodatno trebalo uz kupovinu stana, Radi je pomogla sestra Marija, sa kojom se nedavno vratila iz Egipta i koja joj je, pored oca, najveća podrška.

- Rada baš želi da sve bude kako je zamislila. Jednu sobu je već namenila samo za garderobu, pa će je potpuno preurediti kako bi mogla da smesti sve svoje stvari, ali i obuću. To će izgledati odlično, a kako bi sve bilo baš kako treba, ovih dana juri kontakte najboljih dizajnera enterijera. Svesna je da je u narednom periodu čeka mnogo posla, ali je zarad svog doma spremna na svaku žrtvu - dodao je isti izvor.

Foto: Telegraf

Pogledajte Radin najnoviji spot za pesmu "Spavaj mirno":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA