≫ 

KAKAV ŠOK! Žarko Laušević totalno neprepoznatljiv! (FOTO)

Žarko Laušević je deo glumačke ekipe u novom filmu "Volja sinovljeva", a za potrebe snimanja potpuno je promenio izgled

  • 13

O novom dugometražnom filmu "Volja sinovljeva" koji će okupiti velika imena srpske glumačke scene uveliko se priča i piše, a prva klapa pala je ovih dana u Boru.

ĆERKA VESNE ZMIJANAC PRVI PUT NA FILMU: Nikolija Jovanović rame uz rame sa čuvenim srpskim glumcima! (FOTO)

Kao što smo već pisali, u filmu čiji je režiser Nemanja Ćeranić prvi put u istoriji zajedno će igrati Žarko Laušević i Sergej Trifunović, a pridružiće im se Svetozar Cvetković, te braća Igor i Petar Benčina. Osim toga, u filmu će se prvi put oprobati i ćerka Vesne Zmijanac, pevačica Nikolija Jovanović, kao žena ratnik, a šta je rekla povodom toga, pročitajte OVDE.

Foto: Milena Đorđević, Estock/Stefan Filipovic

Sergej Trifunović je otkrio delić sa snimanja objavivši fotografiju na Instagramu, a ono što je sve začudilo jeste izgled Žarka Lauševića, koji se transformisao do neprepoznatljivosti.

 
A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

Na slici sa Žarkom je i Svetozar Cvetković (u invalidskim kolicima), a Sergej je otkrio i kako teku pripreme za njegov novi izgled...

Foto: Instagram/dick_whistler

Snimanje filma planirano je na nekoliko lokacija u Boru, prve scene biće snimljene u RTB Bor, a ovo ostvarenje već je najavljeno kao srpska verzija prvog dela "Pobesnelog Maksa".

Pogledajte još i fotografiju Igora Benčine i Žarka Lauševića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA