Vera Matović prodala svoje najveće BLAGO za 3 miliona evra da bi kupila vilu na Dedinju?! (VIDEO)

Vera Matović se skućila na Dedinju i njena kuća se nalazi na najboljoj lokaciji u Beogradu

  • 23

Pevačica Vera Matović je decenijama bila poznata kao kolekcionarka umetničkih dela, a kako se priča, svoju vrednu zbirku je navodno prodala za tri miliona evra, da bi kupila vilu na Dedinju u kojoj sada živi s mužem.

PREKO 38.000 PREGLEDA ZA DVA SATA: Ceca novim snimkom srušila internet! (VIDEO)

Vera Matović je decenijama sakupljala slike, uglavnom srpskih slikara iz 20. veka, a izdvajaju se dela Save Šumanovića, Uroša Predića i Paje Jovanovića. I iako pevačica nije volela da javno govori o svojoj kolekciji, godinama se pričalo da Verina zbirka vredi milione evra.

Foto: A.Nalbantjan

- Vera je oduvek volela slike, opčinjavale su je odmalena, zato je jedva dočekala da počne dobro da zarađuje, pa da može da ih kupuje. Uvek je bila dobro informisana i konsultovala se sa stručnjacima, tako da je njena zbirka bila pravi biser i svake godine joj je cena samo rasla, ali do pre nekoliko godina ona nije ni pomišljala na prodaju - tvrdi izvor blizak Matovićevoj, i dodaje da se pevačica u međuvremenu ipak predomislila.

Printskrin: YouTube/ogi nestorovic

- Iako i dalje nastupa, i Veru su sustigle godine, a oduvek je mašztala o vili kao iz bajke. Daleko od toga da ranije nije živela u lepim prostorima, ali ova vila, koja ima starinski šmek, stvarno je nešto posebno. Pritom, lokacija je fantastična, nalazi se u blizini Kuće cveća. Vila je baš po Verinom ukusu, rustična. Za nju je trebalo odvojiti mnogo novca, tako da je jedino rešenje bila prodaja zbirke slika. A postoji još jedan razlog: pre nekoliko godina opljačkana je njena kuća na Zlatiboru, pa iako tu nije držala slike, shvatila je da joj u ovim godinama ne treba takav stres. A lopovi kuću sa Dedinja ne mogu da odnesu - zaključio je izvor.

Ovako izgleda Verina vila na Dedinju:

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Milojko

    12. avgust 2017 | 11:17

    Može se preseliti i na MENHETN...praziluk će joj i dalje viriti iz du....

  • Neko nebitan

    12. avgust 2017 | 11:18

    Joj Srbijo, zemljo među šljivama! E kad je Vera Matović elita...

  • micko

    12. avgust 2017 | 11:12

    Vidimo se na Manjaci !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA