NEPRAVDA, veliki nam ponovo pokazuju koliko su MALI! Viktor Savić svim srcem uz Ivanu Španović! (FOTO)

Viktor Savić je skok Ivane Španović uporedio sa čuvenom trkom Milorada Čavića i Majkla Felpsa

  • 7

Glumac Viktor Savić nije mogao da sakrije koliko je razočaran što je Ivana Španović, kako kaže, na nepravedan način ostala bez medalje na Svetskom prvenstvu u Londonu, i podržao je našu atletičarku.  

Svetski mediji u šoku: Pogledajte reakcije Nemaca, Španca i Šveđana na misteriozni skok Ivane Španović (VIDEO)

Savić je skok Ivane Španović uporedio sa legendarnom trkom Milorada Čavića i Majkla Felpsa, kada je srpski plivač, po mišljenju mnogih, oštećen, zbog čega je ostao bez zlatne medalje.

- Nismo dugo čekali na novu nepravdu prema takmičaru iz Srbije.. Pa, je l' ovo ispod 7?! Pa, je l' ovaj desno prvi?! Veliki nam opet pokazuju koliko su mali, samo mi to brzo zaboravljamo i već sutra im se ponovo divimo i želimo da budemo kao oni. Kao oni... go**a - napisao je Savić uz sliku nastupa Španovićeve i Čavića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko969

    12. avgust 2017 | 17:04

    Ma neka im bude, mi znamo da je nasa IVANA NAJBOLJA a znaju to i oni . To samo dokazuje njihovu ljubomoru i nemoc. Ivana, ne sekiraj se, najbolja si na svetu kao i Nole kao i Cavic i mnogo nasih sportista. A ameri i evropa mogu samo da nas mrze.

  • Gaga

    12. avgust 2017 | 16:45

    Bravo.

  • Mihailovic

    12. avgust 2017 | 16:33

    Novac i interesi "velikih" ruše države i uništavaju "male" narode, sport je samo još jedan način da uvećaju svoje bogatstvo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA