≫ 

Čuvaće Taru 12 sati dnevno, 6 dana u nedelji: Ana i Rasta zaposlili dadilju, evo KOLIKO JE PLAĆAJU!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta od malih nogu navikavaju ćerkicu na dadilju, koja će biti pevačicina desna ruka

  • 73
Ana Nikolić i Rasta, porodilište, ana dobila dete Foto: Telegraf

Supružnici Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta nedavno su postali roditelji, a za pomoć oko podizanja njihove tek rođene ćerke Tare angažovali su bebisiterku.

Ana Nikolić sa ćerkicom izašla iz porodilišta! (VIDEO) (FOTO)

Budući da se Ana porodila carskim rezom i da će zbog toga neko vreme biti ograničena sa kretanjem i svakodnevnim stvarima, neće moći u potpunosti da se posveti Tari, pa će joj dadilja biti desna ruka dok njen suprug Rasta bude odsutan zbog ugovorenih nastupa.

Foto: Telegraf

- Po preporuci prijatelja angažovali su ženu koja već ima dugogodišnje iskustvo u tom poslu i vrlo brzo su se dogovorili sa njom - rekao je izvor blizak paru.

- Za početku platu od 500 evra bebisiterka će imati obavezu da 12 sati, šest dana nedeljno, provodi sa malenom Tarom. Već nekoliko dana dadilja pomaže Ani u svemu što treba za bebu i zasad to odlično funkcioniše - dodao je izvor za "Kurir".

Foto: Telegraf

Iako su bake tu za malu Taru, pevačica želi da se njena ćerka od prvih dana navikne na dadilju, koja će biti tu i kada se Ana vrati poslu.

Pogledajte i kako je Rasta izveo Anu i Taru iz porodilišta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jeca

    13. avgust 2017 | 00:39

    Je sam se porodila carskim rezom pre tri nedelje, i apsolutno mi niko nije pomagao oko bebe, svve sama i odlicno sam se snasla... a i nema nista lepse nego starati se o svom detetu od prvoga dana! Jeste da rana malo boli, pa i malo vise ali meni posle cetvrtog dana vise nije bilo nista tesko!

  • .....

    13. avgust 2017 | 00:52

    Meni nije imao ko da pomaze,a druga beba mi je tada imala godinu i 11 dana.Stavim pojas dobro sam stegla ranu da me ne boli i idemo dalje! Lako mi je za njih kad mogu tako.

  • no name

    13. avgust 2017 | 00:26

    Valjda je bolje da ti pomogne mama ili svekrva nego neka tamo nepoznata osoba ... beba jos nema ni 10 dana . užas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA