Suzana Mančić privedena u Grčkoj: Vozila 151 na sat

- Kada je policajac rekao da će mi oduzeti vozačku i da ću biti sprovedena u stanicu, nije mi bilo svejedno - izjavila je Suzana Mančić

  • 17
Pinkove zvezdice, Suzana Mančić

Foto: A. Nalbantjan

Dok je išla u posetu svom vereniku Simeonu Ocomokosu, Suzana Mančić je vozila brže od dozvoljenih 150 kilometara na sat, i zaustavila ju je policija, nakon čega je privedena u najbližu stanicu.

Pre Suzane Mančić, i Milici Todorović je ponudio ***** od 26 cm u emisiji UŽIVO, a ona je ispala neviđena KRALJICA! (VIDEO)

Suzana tvrdi da grčka policija ima "pik" na nju, i kako kaže, umesto da kažnjava one koji voze 180 na sat, stalno nju zaustavljaju.

Foto: A. Nalbantjan

- Pre nekoliko dana sam vozila po propisima, majke mi, ali radar je pokazao 151 kilometar na sat. Gde nađe onaj jedan, mislila sam dok sam gledala policajca koji je neverovatno podsećao na strip junaka Asteriksa: riđ čovek sa ogromnim riđim brkovima. Strogim glasom, kao da sam uradila ne znam šta, tražio mi je dokumente, a kada je rekao da će mi oduzeti vozačku i da ću biti sprovedena u stanicu, nije mi bilo svejedno, iako samo što nisam prokomentarisala: "Hoćete li vi da me vratite kući službenim kolima?" - ispričala je Suzana i opisala kako se ipak izvukla iz nezgodne situacije.

Foto: Telegraf

- Umesto toga, pozvala sam Simeona i on je preko telefona pregovarao i "peglao" kriznu situaciju, pa sam samo privedena u policiju gde mi je određena novčana kazna koju sam odmah morala da platim. Za dlaku sam izbegla zatvor - zaključila je Mančićeva.

(Telegraf.rs/izvor: Gloria)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA