≫ 

OD CIFRE BOLI GLAVA: Lukas ponudio ogromne pare Sonji da NE UĐE u "Zadrugu", plaši se da ona ne otkrije njegove mračne tajne?!

- Kada je saznao da Željko i Milica vrbuju Sonju da uđe u "Zadrugu", Aca je poludeo od muke i odlučio da ponudi gomilu keša samo da je spreči u tome - tvrdi izvor blizak Sonji Vuksanović

  • 11

Ogromnu pažnju je privukla informacija da će Sonja Vuksanović učestvovati u rijalitiju "Zadruga", a kako se priča, Aca Lukas je navodno spreman da bivšoj supruzi plati čak 100.000 evra samo da se ona ne pojavi pred kamerama.

PRAVI NASLEDNICI! Lukas prvi put objavio sliku sa sinovima i oduševio sve, a porukom na majici je OBJASNIO! (FOTO)

Najnoviji trač glasi da Aca Lukas na sve načine pokušava da ubedi Sonju da ona odbije ponudu Željka i Milice Mitrović.

Foto: Facebook/Sonja Vu

- Kada je saznao da Željko i Milica vrbuju Sonju da uđe u "Zadrugu", Aca je poludeo od muke i odlučio da ponudi gomilu keša samo da je spreči u tome! Toliko se plaši da će njegove tajne procureti, da je spreman da joj isplati 100.000 evra na ruke samo da ne izlazi pred kamere. Ako Sonja razveže jezik, Aca bi mogao da se zameri opasnim momcima. Lukas kao zmija noge krije svoja poslovanja, dugove, probleme sa kockom, bankovne račune, ali i probleme koje je u prošlosti imao sa žestokim momcima - kaže izvor blizak Sonji Vuksanović.

Foto: Klub Hill

- Sonja danas ide na finalnu rundu pregovora sa produkcijom. Ako se u zadnji čas nešto ne promeni, ona će 6 septembra biti deo ovog spektakla. Nije pristala na ucenu bivšeg muža, jer je besna na njega zbog afere sa Anom Sević - zaključio je sagovornik "Informera".

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA