NOVI BIZNIS OD POLA MILIONA EVRA! Tamara Đurić skupila petlju i menja život IZ KORENA!

Tamara Đurić je posle silnih zdravstvenih komplikacija odlučila da se u potpunosti posveti onome što je oduvek volela i želela

  • 17

Nakon operacije zadnjice koja ju je zbog želje za uvećanjem iste mogla koštati čak i života, Tamara Đurić rešila je da okrene potpuno novi list!

KO POSLE DA JOJ SE ZAMERI: Tamara Đurić ne maši kada puca iz puške (VIDEO)

Tamara je navodno odlučila da se bavi dizajniranjem unikatnih modela haljina, a u ovaj će posao ući sa drugaricom, crnogorskom manekenkom Mandom Popović.

Cifra koju su njih dve navodno zajedno uložile kako bi pokrenule biznis iznosi čak pola miliona evra. Budući da je Tamara poznata po urbanom i provokativnom odevanju, kao i istančanom ukusu,  provokativne haljine nosiće njen potpis, dok će njena prijateljica dizajnirati svedene i elegantne, ali nesvakidašnje komade.

Foto: Telegraf

Njih dve dogovorile su se o svemu tokom Tamarinog boravka u Crnoj Gori, već su našle lokale koje će moderno opremiti, a otvaranje se očekuje za nekoliko meseci. Za početak, haljine će prodavati u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori, a Tamara i Manda biće zaštitna lica za početak kampanje. Tamara će, naravno, slikati u provokativnim modelima, dok će Manda biti elegantna.

Foto: A. Nalbantjan

- Tamaru je oduvek zanimala moda i želela je da se oproba i na tom polju, ali je tek sada skupila hrabrosti da uđe u jedan tako veliki i ozbiljan projekat. Okrenula je novi list u životu i želi da se veoma ozbiljno posveti ovom poslu, koji ne gleda kao hobi, već kao ozbiljnu i veliku investiciju - otkrio je izvor za "Alo".

Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bellissimma

    17. avgust 2017 | 00:40

    Zalosno da neko sa potpunim odsustvom bilo kakvog talenta ima toliko novaca... pevacica, voditeljka, preduzimac.. bila je svasta(zelela da bude).

  • Džasmin

    17. avgust 2017 | 09:35

    Au .rešile cure da uđu u legalne poslove sa novcem zarađenim na opa cupa,pametno.

  • Milance

    17. avgust 2017 | 09:27

    Kojih bre pola miliona evra a bila u nekom rijalitiju za neke sitne pare kome ovi ljudi vise prodaju maglu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA