Harao je devedesetih, umalo je umro na "Farmi", njegova bivša verenica se muvala sa Kristijanom, a ovako sada izgleda Igor iz "Divljeg kestena" (VIDEO) (FOTO)

Žene su ludele za Igorom Starovićem, a bend "Divlji kesten" je bio jedan od najpopularnijih

  • 6

Tokom devedesetih godina prošlog veka grupa "Divlji kesten" je harala domaćom scenom, a pevač Igor Starović je bio miljenik žena. Nakon što se bend raspao 2002. Starović je polako padao u zaborav, i retko se pojavljuje u javnosti.

Aca Lukas otkrio da li ga je Sonja varala sa Jarićem, da li je imao aferu sa Anom Sević i zašto se kaje zbog veze sa Branislavom!

Svojevremeno su članovi sastava "Divlji kesten" pravili ludnicu na svakom koncertu...

... A njihovi hitovi "Nataša", "Oči zelene", "Ko će suze da ti briše" i "Rođendan" su se vrteli non-stop.

Starović je iznenadio sve kada se 2013. pojavio na "Farmi", i to ga je umalo koštalo života, i to bukvalno.

Igor je iznenada dobio napad i počeo da se guši, a kako je kasnije ispričao, život mu je spasao Edin Škorić.

- Pošto se razvedrilo, okopavao sam njivu. Posle sat vremena osetio sam vrtoglavicu. Nisam obraćao pažnju na to jer sam mislio da je od umora i neispavanosti. Pošto mi je bilo gore, krenuo sam ka bunaru i bilo mi je sve teže. Jedva sam hodao. Sećam se samo da sam nekako došao do zida i čvrsto se oslonio. U tom momentu mi je moj drug Edin Škorić prišao i pomogao mi. On me je bukvalno spasao. Udarao me je i izvlačio mi jezik, sav sam se izujedao. Sve se zakomplikovalo kad sam pomodreo u licu, tad sam počeo da se gušim i polako sam gubio svest. Uvek ću mu biti zahvalan, ipak je velika hrabrost spasavati čoveka koji leži i umire - objasnio je Starović.

Njegova velika ljubav je bila balerina Jelena Milošević, s kojom je bio i veren, a nje se svi sećaju sa "Farme 6" kada se nije odvajala od Kristijana Golubovića u kojeg se "smrtno" zaljubila.

Danas, Igor ima malo drugačiji imidž...

Foto: Facebook/Igor Starović

... Ali, od marame se i dalje ne odvaja.

Foto: Facebook/Igor Starović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA