≫ 

Ona ima 21 godinu, guzu za medalju, i od 6. septembra praviće HAOS u rijalitiju "Zadruga"! (FOTO)

Ćerka Anabele Atijas potpisala je ugovor, pa ćemo je od 6. septembra gledati u novom rijalitiju na televiziji Pink

  • 15

Pored Soraje, njene drugarice Ane Korać, Mace Diskrecije i Ružice Veljković, još jedna cica napraviće pometnju u novom rijalitiju koji zvanično počinje 6. septembra!

Radi se o Luni Đogani koja je već potpisala ugovor sa televizijom Pink, i to za pozamašan honorar.

Foto: Instagram/luna_djogani

- Luna smatra da joj ne može škoditi učešće u rijalitiju, naprotiv. Ona se bavi modom, reklamira brendove, tako da će joj reklama i popularnost dobro doći. Njeni su je podržali, a majka Anabela sigurna je da je Luna ni u kom slučaju neće obrukati i iznenaditi - kaže izvor blizak Luni i Anabeli.

Foto: Telegraf

S obzirom na to da su u obavezi da ćute o učešću u rijalitiju, Luna nije mogla da potvrdi da će se naći u "Zadrugi", iako njeni najbliži prijatelji uveliko bruje o tome.

Podsetimo, oba Lunina roditelja, i Anabela i Gagi Đogani učestvovali su na "Farmi". Nijedno od njih nije se dobro plasiralo, a Gagi je napravio i skandal o kom se brujalo, kada je sekirom mahao po imanju.

Inače, kako je nedavno otkrila u intervjuu za Telegraf, Luna planira da se otisne u muzičke vode, pa je to još jedan od razloga iz kojih ulazi u "Zadrugu". Poslušajte razgovor:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA