Razvela se Ana Mihajlovski, evo šta je sve dobila razvodom i kome su pripala deca!

Voditeljka je zvanično sama nakon 7 godina braka sa Mirkom Grubinom

  • 47

Ana Mihajlovski krajem 2016. godine rastala se od sedmogodišnjeg partnera Mirka Grubina, a par je sada i zvanično razveden!

Amidžić pitao Anu Mihajlovski zašto je u svađi sa Kalinićem, posle njenog odgovora se njih dvoje NIKADA neće pomiriti! (VIDEO)

Srpska voditeljka uspela je da sa bivšim suprugom postigne dogovor o starateljstvu nad decom, sinom i ćerkom, što podrazumeva to da će Mirko decu moći da viđa kad god poželi.

Foto: Instagram/grubinana

Kako se priča, Anin najveći strah, u trenutku podnošenja zahteva za razvod, bio je upravo vezan za decu i to kako će oni podneti rastanak roditelja. Međutim, kako nakon rastanka, a sada i razvoda nije bilo problema, Ani je laknulo pošto deca nisu osetila nikakvu netrpeljivost među roditeljima.

Kada je u pitanju mesto gde će Ana i deca živeti, voditeljki je pripao stan, a sa Grubinom je sklopila dobar dogovor i oko alimentacije, što je najčešće problem prilikom razvoda.

Foto: Instagram/@anamihajlovski

Podsetimo, Ana i Mirko venčali su se 2009. godine nakon nekoliko meseci veze, a već u februaru 2010. dobili su ćerku Zoju. Pre dve godine, Ana je na svet donela dečaka, a voditeljka ima i desetogodišnju ćerku Ivu, koju je dobila iz veze sa vlasnikom kuće "Emotion", Goranom Stamenkovićem.

Na snimku ispod pogledajte Aninu urnebesnu izjavu nakon priča da je nedavno izbačena sa jednog beogradskog splava:

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joja

    27. avgust 2017 | 09:50

    Ona se udaje i radja samo iz koristi. Rodjena i odrasla na hipodromu pa joj nije ni zameriti. Jednom kad lova opije tu kraja nema.

  • Rade

    27. avgust 2017 | 09:32

    Cim se zene razvedu ili budu ostavljene posle dugogodisnje veze, odma puce usta na drustvenim mrezama.

  • Djanni

    27. avgust 2017 | 09:46

    Koji put?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA