≫ 

Saša Popović progovorio o odlasku iz Granda i selidbi u Hrvatsku!

Direktor najveće muzičke kuće na ovim prostorima oglasio se nakon priča da odlazi iz Srbije, ali i iz "Granda"

  • 18

S obzirom na činjenicu da su "Zvezde Granda" najpoznatije i najveće muzičko takmičenje kod nas, a "Grand" najveća muzička produkcija na ovim prostorima, te da je zaštitno lice istih Saša Popović, priče da on napušta "Grand", ali i Srbiju, šokirale su sve.

IZNENAĐENJE? Seks-bomba menja Viki Miljković u "Zvezdama Granda", Karleuša dobija novu protivnicu?

Međutim, Saša Popović kaže da nijedna od navedenih informacija nema veze sa njegovim planovima.

- Činjenica je da "Grand produkcija" proizvodi najbolje i najgledanije emisije, pa sam samim tim navikao da pred svaku novu sezonu čitam senzacionalne vesti o sebi. Ipak, reč je o netačnim informacijama. Nemam nameru da se povlačim iz posla, koji volim, naprotiv! Oran sam i spreman za nove projekte, pun sam elana i već me uhvatila poslovna groznica - rekao je na početku Popović.

Foto: Telegraf

Svako veče mogu da odvedem 10 devojaka u hotel! To je PORAŽAVAJUĆE, one ne misle ni o čemu! Šok ispovest Mileta Kitića!

- Ne samo da smo za ovu sezonu spremili fantastične projekte, već u našem media planu imamo ideje i za narednih pet godina. O gledanosti, koje sa sobom nose emisije koje potpisuje naša produkcija, nikada nije bilo potrebe diskutovati, tako da ćemo i dalje držati visok nivo profesionalnosti. S druge strane, neosporni kvalitet koju imamo, podićićemo na najviši produktivni nivo i time još više obradovati našu vernu publiku. "Grand produkcija" nikada nije mislila o kvantitetu, isključivo smo se bazirali na kvalitet i tako će biti i u narednom periodu, jer nemam nameru da se povlačim i to u narednih deset godina - objašnjava Saša.

Kada je u pitanju konkretno selidba u Hrvatsku, Saša kaže da nema ni govora o tome.

- Nikada nisam ni pomislio da napustim Beograd, niti da menjam svoj način života. Opatija je divan grad, u kome takođe imam mnogo prijatelja, volim da se odmaram tamo, ali dom moje porodice i mene je u Beogradu - zaključuje Popović.

HIT SNIMAK: Zvezda "Granda" došla razgolićena u emisiju, a posle komentara Dekija Pantelića, odmah se zakopčala! (VIDEO)

Podsetimo, Popović je direktor "Grand" produkcije, u "Zvezdama Granda" je u ulozi produkcijskog žirija, a vodi i emisiju "Zvezde Granda, specijal", koja se emituje nedeljom na Prvoj televiziji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA