≫ 

Tijana Ajfon izašla iz zatvora, pa poručila: Ništa strašno, ko izolacija u Parovima!

- Izašla sam, ma, sve je super. Tačno je da sam udarila policajku - izjavila je Tijana Ajfon za Telegraf

  • 16

Nakon što je uhapšena zbog sukoba sa policajkom, Tijana Ajfon je posle 24 sata puštena iz pritvora i za Telegraf je objasnila kako je došlo do incidenta na Novom Beogradu. 

Ako ste je zaboravili: Tijana Ajfon SKROZ gola i bez blama (18+) (FOTO)

- Izašla sam, ma, sve je super. Tačno je da sam udarila policajku... Ja sam se svađala sa drugaricom, a ona je prišla u civilu da me smiruje... Da mi nije prišla, nas dve bismo se razišle, svaka bi otišla na svoju stranu i ništa se ne bi desilo - rekla je Tijana i opisala šta se potom događalo.

 

- Bila sam u pritvoru na Novom Beogradu, ne možeš ni da shvatiš koliko je prljavo, ali su meni donosili hranu iz "Meka" i vodu. Ja sam lepo uzela tu vodu, oprala daske, i naspavala se samo tako! (smeh) Ništa strašno, kao izolacija u "Parovima" - ispričala je Afonka, koja je na pitanje kako su reagovali njeni roditelji, odgovorila:

Foto: Instagram/ticamaksimovic

- Moja drugarica se čula sa mamom, rekla joj je da je sve u redu i šta se desilo. Ja sam je zvala kada sam izašla. Šta sad, nisam ukrala, nisam se drogirala, nisam spavala ni sa kim na ulici... Što kaže moj tata, je**š čoveka koji bar jednom nije bio u zatvoru - zaključila je Tijana Ajfon.

Foto: Instagram/ticamaksimovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA