≫ 

DA SE NAJEŽIŠ! Poslušajte kako je Džej u suzama otpevao "Nedelju" na sahrani Nikole Bojovića (VIDEO)

- Nikola je izjavio, možda i u šali, da bi voleo da mu na grobu Džej otpeva pesmu koja se zove "Nedelja" - rekao je Vuk Bojović

  • 2

Nikola Bojović ubijen je 29. aprila 2013. godine u centru Beograda u 7.5 sati naočigled brojnih prolaznika, u Ulici carice Milice kod broja 11 kada je krenuo u pekaru.

Sahrani je prisustvovalo nekoliko stotina ljudi, a najtužniji trenutak bio je onaj u kom je njegov otac Vuk rekao kako će Džej Ramadanovski sada otpevati deo svoje pesme "Nedelja", pošto je tako želeo Nikola.

Džej posle 26 godina otkrio kako je nastala pesma "Nedelja", suze će vam krenuti kad čujete ovu tužnu priču!

Nikola je izjavio, možda i u šali, da bi voleo da mu na grobu Džej otpeva pesmu koja se zove "Nedelja" - rekao je Vuk Bojović, nakon čega se nadovezao Džej.

- Ljudi, ovo je mnogo teško, ali ja to moram da uradim... - rekao je Džej pre nego što je zapevao.

Pogledajte snimak (premotati na 2:35 minut), na kom Džej jedva, u suzama, peva čuvenu baladu:

Podsetimo, juče, 1. septembra, u Beogradu je nastavljeno suđenje za ubistvo Nikole Bojovića (39), rođenog brata Luke Bojovića, kao i za ubistvo Miloša Vidakovića (29).

Ročište je počelo ispitivanjem Miloša Vojnovića, koji je priznao Vidakovićevo ubistvo, a pitanja mu je postavljao Miloš Delibašić, član kriminalne grupe Slobodana Šaranovića, koji je bio označen kao naručilac ovih ubistava. Neizostavan deo suđenja bile su pretnje i uvrede upućene Vojnoviću, naravno, jer Delibašić negira da je on išta naručio. Čitajte u nastavku kako je tekao njihov obračun u sudnici, kakve su reči izgovarali i nakon koje rečenice su se svi zaledili.

Suđenju je prisustvovala i Anđelka Bojović, majka ubijenog Nikole Bojovića. To je bilo njeno prvo pojavljivanje nakon hapšenja u Crnoj Gori, zbog sumnje da su ona i Matija Bojović pripremali likvidaciju Nikšićanina Ratka Koljenšića.

Sve detalje sa suđenja, na kom su preovladavali povišen ton i pretnje, pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA