ACA LUKAS: Ako Sonja pred kamerama dokaže da sam je jednom pipnuo, idem na doživotnu robiju! (VIDEO)

- Priznao sam krivicu iako je nisam ni pipnuo! Nisam je ni gurnuo ni udario! Nikada ruku nisam na nju podigao, ni na bilo koju drugu ženu, niti ću to ikada uraditi! - poručio je Lukas

  • 38

Tokom gostovanja u Jutarnjem programu TV "Pink" Aca Lukas je izjavio da nije ni pipnuo Sonju Vuksanović, kao i da on nije nasilnik i ženomrzac.

Sonja Vuksanović se oglasila posle skandala sa Lukasom! (FOTO)

Lukas je rekao da je imao dve solucije - da ide u pritvor na 30 dana i pokuša da dokaže svoju nevinost, ili da prizna krivicu i izbegne pritvor.

- Priznao sam krivicu iako je nisam ni pipnuo! Nisam je ni gurnuo ni udario! Nikada ruku nisam na nju podigao, ni na bilo koju drugu ženu, niti ću to ikada uraditi! Pa zamisli da sam otišao u pritvor, živog bi me mediji razapeli - rekao je Lukas i dodao da mu je Sonja namestila ovaj skandal.

Foto: Marko Jovanović

- Ne znam, da li se uplašila podele imovine... Nismo se sudski razveli, a ja sam joj prepisao kuću koju sam ja kupio. Pa, neću valjda ženu i decu da ostavim na ulici. Pre nekoliko nedelja sam slučajno pročitao poruku od njene advokatice, i kunem se da je pisalo: "Jedina šansa ti je da ga izazoveš da te udari, pa da ga posle tužiš za porodično nasilje" - tvrdi Aca i napominje da nikada u životu nije udario Sonju, ali i nijednu drugu ženu.

Foto: Telegraf

- Neka se pojavi bilo koja žena sa kojom sam bio i dokaže da sam je udario, spreman sam da 100 godina idem u zatvor. Ako Sonja dođe u vašu emisiju i javno pred kamerama dokaže da sam je jednom pipnuo, idem na doživotnu robiju! Pa posle može da vas odvede u kuću koju sam ja kupio, i pokaže kakav sam ja nasilnik jer sam joj kupio sve one silne tašne i milion bundi - poručio je pevač.

Foto: Milena Đorđević

Na pitanje voditelja Srđana Predojevića, kakve je povrede Sonja imala, Aca je odgovrio:

- Kako mi je sudija rekao, u zvaničnom zapisniku piše da ona ima modricu na potkolenici, i nagnječenje na glavi, koje stvarno ne znam kako je moglo da nastane.

Pogledajte šta je sve Aca Lukas ispričao o Sonji Vuksanović:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LB

    5. septembar 2017 | 12:24

    Prvo je pisalo da je odvezena u urgentni a poslije se pojaviše slike kako šetka po istomi na glavi ima kačket da je niko ne prepozna.Zar neko ko je slučajno isprebijan ima vremena tražiti kačket da ne bi bio prepoznat!?!?!?!Haloooo!!!!

  • Dragica

    5. septembar 2017 | 14:54

    Izvini koje je njeno zanimanje osim sto peca poznate muzeve?

  • Ja vvvv

    5. septembar 2017 | 11:28

    Sonja hoce PARE PARE PARE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA