≫ 

Prošlo je vreme vike i seksa! DOKTOR, POSLANIK... Ovo su svi detalji nove sezone PAROVA, koja počinje 16. septembra!

Čak oko 2.000 potencijalnih učesnika prijavilo se za učešće u šestoj sezoni rijalitija "Parovi"

  • 5

Šesta sezona rijalitija "Parovi" počinje 16. septembra, a iz produkcije televizije "Hepi" najavljuju velike novitete i iznenađenja za gledaoce. 

Učesnik "Parova" otišao na operaciju nosa, nastradao mu PENIS!

Producenti rijalitija "Parovi", otišli su korak dalje.

- Istina je da će među takmičarima biti doktor i decenijski poslanik u našem Parlamentu - potrvdili su u produkciji "Hepi" televizije i dodali:

- Uvek idemo korak dalje i u skaldu sa željama naših gledalaca. Naš rijaliti nije parada šunda, kiča i neukusa, već i program u kojem nešto treba i da se nauči. Pokazali smo i naišli na veliku podršku gledalaca, dok smo mirili zavađene članove porodica, pomagali da pobedi ljubav, izvodili takmičare na pravi put, a nismo se rugali njihovom nesnalaženju u životu i nevoljama koje su ih snašle.

Printskrin: TV Happy

- Ova sezona će pomeriti granice i pokazati da je rijaliti mesto gde može mnogo toga korisnog da se nauči - otkrivaju iz produkcije.

- Prošlo je vreme vike i seksa pred kamerama, naša produkcija ne tapka u mestu, evoluiramo daleko brže pre ostalih, pa ni ne čudi što vodeći rijaliti igrači prvo biraju da dođu pred naše kamere. Odavde izlaze kao zvezde. Mašina produkcije i igrača do sada je donosila rezultate, jer su radnje pred kamerama bile pre svega u skaldu sa životima građana i gledaoci su se pronalazili u pričama. Ostaje da se vidi, kako će gledati na ove novitete - zaključili su sa televizije "Hepi".

Printskrin: TV Happy

Spisak takmičara strogo se drži u tajnosti, ali je poznato da će njih tridesetak (od 2.000 prijavljenih potencijalnih učesnika) ući u luksuznu vilu 16. septembra.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salee

    11. septembar 2017 | 01:41

    Gurajte se gurajte al ne vredi,tanki ste za zadrugu.

  • Anonim

    11. septembar 2017 | 18:25

    Parovi su Zakon,kakva crna Zadruga

  • Sindi

    10. septembar 2017 | 17:51

    Brze bolje da krenu parovi... zadruga je zakon nikad necete biti kao oni!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA