≫ 

Ovom čoveku je Ceca posvetila čuveni hit "Pustite me da ga vidim", a nije Arkan! (FOTO)

Iako su svi mislili da je jedan od najvećih hitova folk zvezde posvećen Arkanu, istina je drugačija

  • 0

Ceca Ražnatović ima više nego uspešnu karijeru, a starih hitova koji se i dan danas pevaju ima na pretek. Svakako, jedna od najpoznatijih Cecinih pesama je "Pustite me da ga vidim" iz 1990. godine, a zbog ove balade publika na svim koncertima roni suze.

Međutim, ono što je malo poznato jeste kome je Ceca zaista posvetila onaj hit. Iako se godinama unazad priča da je pesma posvećena Arkanu, istina je da su reči upućene drugom čoveku. Radi se o Cecinom nekadašnjem dečkom, bivšem fudbaleru Crvene zvezde Vladanu Lukiću.

Foto: Wikipedia/Walker

Kako se pričalo, Ceca i Vladan navodno su bili i vereni, a do raskida je došlo zbog Lukićevog odlaska u vojsku. Ceca je svojevremeno u intervjuima isticala da voli ovu pesmu, jer je autobiografska.

Inače, Lukićeva ćerka Sara udala se u subotu, a na slavlju joj je pevala upravo Ceca. Ono što je zanimljivo jeste to da se Ceca upravo tada ponovo osvrnula na vezu sa Lukićem.

- Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je želela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi - prokomentarisala je Ceca.

Podsetimo, Ceci je na ovom slavlju društvo pravila ćerka Anastasija, a kako su se obukle za svadbu pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA