≫ 

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića uputila javnu poruku pevaču i otkrila detalje iz suda (FOTO)

- Vrlo lukavo i podlo od Miroslava da bi i dalje odugovlačio slučaj ili obeshrabrio rođenog sina - napisala je Mirjana Antonović

  • 46

Mirjana Antonović ponovo je osula paljbu po Miroslavu Iliću. Bivša ljubavnica pevača oglasila se na Fejsbuku i napisala šta ju danas iznerviralo kod njega, s kojim se inače sudi zbog dokazivanja očinstva.

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića objavila potresnu fotografiju iz Amerike nakon što je "Irma" protutnjala njenim gradom (FOTO)

Printskrin: Facebook/miroslava.pojuzina

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    14. septembar 2017 | 20:29

    Stvarno sta se folira vise ,svi mi gresimo u mladosti,ako si baja neki i glumis sarmera PRIZNAJ BRATE MILI,BUDI COVEK,

  • Lols

    14. septembar 2017 | 21:23

    Crni Miroslave sta se glupiras pred kraj zivota,alo brate slatki priznaj dete,veruj mi docice dan kad budes trebao da krenes bogu na ispovest,tada ces moliti da ti bas taj sin oprosti,daj boze 100 god da zivis,ali taj dan te ceka kad tad

  • Dragica

    14. septembar 2017 | 23:03

    Kvarno od Miroslava i njegove supruge i porodice. Oni da su normalni ljudi kao sto nisu, pogledali bi istini u oci. Pa sta ako ima sina u Americi. Supruga od Miroslava zna da zivi sa javnom licnoscu i da je trebala ovako nesto da ocekuje. Sad Miroslav nesme od zene da prizna nesto sto je ocigledno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA