≫ 

Besna Nada Topčagić: Zoranovog oca treba da bude sramota što mrtvu ženu optužuje da je imala tajkuna!

Nada, koja je bila jedna od najbližih prijateljica pokojne Jelene, kaže da pokojna pevačica nije imala ljubavnika, te da Vladimir Marjanović treba da se stidi takve izjave

  • 12

Vest o hapšenju Zorana Marjanovića zapanjila je sve, i one koji su poznavali i oni koji nisu poznavali pokojnu Jelenu Marjanović.

OČEKUJEM DA UHAPSE I ZORANOVOG OCA! Šokantna izjava Rade Matić iz Beča sa kojom je Marjanović bio na vezi posle Jelenine smrti

Međutim, možda i veći šok bila je izjava Zoranovog oca Vladimira u kojoj je rekao sledeće:

- Zoranovo hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica - rekao je Marjanović.

Foto: Privatna arhiva

Tim povodom pozvali smo jednu od najboljih prijateljica pokojne Jelene, pevačicu Nadu Topčagić, koju su Vladimirove reči i optužbe zgrozile.

- Da je imala tajkuna imala bi skupe stvari, garderobu... Oblačila bi se strašno, da je imala tajkuna! To što je Vladimir rekao nikako mu ne daje za pravo da kaže! Kad bi ona našla tajkuna? Kad bi se nalazila sa tajkunom?! Ona i Zoran su stalno bili zajedno, i Jana. Velika je sramota što mrtvu ženu optužuje da je imala ljubavnika! Stravično... - kaže Nada za Telegraf.

- Svi su u šoku. Još uvek ne mislim da je Zoran to mogao da uradim. Sve vreme razmišljam o njima... Nikad nisam čula da je Zoran rekao "Ej, bre!"... Da je povisio ton. Ni on na nju, ni ona na njega. Sad pokušavam svaki susret sa njom da... Pa, bar bi nešto rekla - kaže Nada na pitanje da li misli da je Zoran mogao da ubije Jelenu.

(i.cicovic@telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    16. septembar 2017 | 14:36

    Ti sto cute su najgori strasno

  • Keljo

    16. septembar 2017 | 14:12

    Ma ko tebe sta pita.

  • Ко.Бре 16. 9 2017

    16. septembar 2017 | 13:54

    Човек по изјавама које је дао на хепију је са друге планете јер реко да је Јелена. Једно дивно створење приврженост породици то је свекар изговорио чуло шест милиона пунолетни. Људли

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA