≫ 

ŽIVOT JE ZA BORCE... Potresne reči Jelene Marjanović u poslednjem intervjuu otkrivaju kakav je brak zaista imala sa Zoranom! (VIDEO)

Više od godinu dana prošlo je od smrti pokojne pevačice, i dok se zvanično ne utvrdi ko ju je zaista ubio, svaka njena reč do detalja se analizira

  • 5
Pritnskrin: B92

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016 godine, nakon čega je njeno beživotno telo pronađeno na nasipu u Borči.

Od tada pa do danas još uvek nije utvrđeno ko je počinio stravičan zločin, a poslednja vest koja je potresla javnost jeste hapšenje njenog supruga Zorana Marjanovića.

ŠEŠELJ IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Zoran je presvlačio mrtvu suprugu Jelenu?! (VIDEO)

Iako mnogi i dalje veruju da Zoran nije počinio užasan zločin, činjenica je da se svi trude da analiziraju i njegove, i Jelenine reči koje je govorila pred smrt, ne bi li se pronašlo nešto sporno što bi dokazalo da njihov brak nije bio idealan.

Međutim, poslednji intervju tragično nastradale pevačice dokazuje da je u sebi nosila veliku tugu, ali ne zbog Zorana.

- Nažalost, izgubila sam oca koji je bio uz mene, koji me je podržavao... Ali opet, kažu, negde izgubiš, a opet ti negde Bog nadomesti ono što si izgubio. Ja sam se u međuvremenu udala, dobila ćerkicu koja sad ima 4 i po godine. I, ponovo, na inicijativu svog supruga se vraćam na estradu - rekla je Jelena, što dokazuje Zoranovu priču da je on zaista bio inicijator njenog povratka pevanju i poslu.

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

- Jeste mi teško, ponekad me vrati u vreme kada sam bila klinka, kada nisam razmišljala kako ću da dogovorim nastup... Tu je bio moj tata, koji je sve to sređivao. Ja sam na ivici da zaplačem... Ali, znate šta? Život je za borce. Ili si, što kažu, lav, ili te nema. Ja jesam jedinica, bila sam jako vezana za tatu, ali znam koliko je on voleo moj posao, koliko je voleo moje pevanje... Želim da mu ispunim tu želju i, gde god da je, znam da je srećan - govorila je Jelena.

Besna Nada Topčagić: Zoranovog oca treba da bude sramota što mrtvu ženu optužuje da je imala tajkuna!

- Pošto imamo naš studio, moj suprug je kompozitor i aranžer, gomilu pesama smo uradili - pohvalila se između ostalog Jelena, nijednog trenutka ne stavivši do znanja da ima loš brak.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    17. septembar 2017 | 13:16

    Kakve porodicne tragedije jedne porodice ,prvo otac,ona ubijena ,majka,dete rastrzano na neki nacin vise nezna i gde pripada ,on u zatvoru,sumnja u njegovu porodicu za zlocin,te ima dokaza te nema,OPASAN TRILER,dobra posloga za film a i to ce neko sigurno da snimi svremenom,ali najveci zal nekako izaziva ta malecka ,kad je ona u pitanju ja mislim da svakom bar jedna suza navire iz oka,NEK JE ZIVA I ZDRAVA!

  • Bravo

    17. septembar 2017 | 13:25

    Ona je njega volela. Ljubav je slepa.

  • Maja

    17. septembar 2017 | 13:00

    Mozda Zoran zaista nije kriv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA