≫ 

OŠTRO NA SAMOM POČETKU ZVEZDA GRANDA! Marija Šerifović došla u SUKNJI, pa hrabro prozvala Karleušu! (VIDEO)

- Baš se osećam kao da sam krenula u školu, kao da je prvi dan škole - rekla je raspoloženo Marija Šerifović na početku intervjua

  • 2

Snimanje "Zvezda Granda" danas je počelo u Košutnjaku i trajaće naredna dva dana, a stalna ekipa žirija bila je rada da da izjave. Svi su došli raspoloženi i spremni su za novu sezonu, još bolju od prethodne.

VRATILA SE SEKS-BOMBA! Evo kako Sanja Kužet izgleda u novoj sezoni "Zvezda Granda"! (FOTO)

- Mislim da se uopšte nisam odmorila. Radila sam puno i otišla malo u Ameriku, i nekako osećam da mi je falilo vremena za odmor. Baš se osećam kao da sam krenula u školu, kao da je prvi dan škole - rekla je Marija.

Foto: Telegraf

Jelena Karleuša bila je kuma juče održane Parade ponosa u Beogradu, a Marija Šerifović je, nakon što smo joj pojasnili šta to znači, prokomentarisala događaj na originalan način.

Foto: Telegraf

- Šta znači kuma? Ja sam neko ko se zalaže za ljubav, slobodu, i svako ima pravo da voli koda god želi, na koji god to način bio. Ja sam za to da beogradski "Prajd" počne da liči na evropski "Prajd"... Volela bih da se nekako nađu izvori za to. Mene niko nije zvao za to... Ja bih verovatno to finansirala... Verovatno se kuma nije dovoljno otvorila ove godine, ali ako treba, eto, otvoriću se ja za sledeću godinu - duhovita je bila Marija.

Budući da se retko pojavljuje u suknji, ne čudi da je svima upao u oči njen stajling, ali - niko je nije potplatio.

Foto: Telegraf

- Niko nije platio, ja sam već nosila kilt i osećam se baš onako je*ački - dodala je Marija, a onda otkrila da je skinula tetovažu na nozi.

Foto: Telegraf

Pogledajte intervju:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA