≫ 

Šaban Šaulić otkrio zašto nije bio na krštenju unuke Eme! (VIDEO)

- Zamislite kada imate tri rođendana u istom danu! Pa to je takva retkost, a još je i zetu Bati danas rođendan - rekao je Šaulić

  • 8

Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković su danas u Hramu Svetog Vasilija Ostrškog Čudotvorca na Bežanijskoj kosi krstili svoju ćerkicu Emu, i svima je bilo neobično što među prisutnima nije bilo Šabana Šaulića.

SVE ZA MALU PRINCEZU: Ovako je ukrašen restoran u kojem će se proslaviti krštenje unuke Šabana Šaulića (FOTO)

Slavni pevač je večeras odlično raspoložen sa suprugom Gordanom došao na proslavu krštenja male Eme, i tako demantovao tračeve da navodno nije u dobrim odnosima sa ženom.

Foto: A. Nalbantjan

Šaulić je objasnio da je bio na putu i da zbog toga nije mogao da dođe na krštenje unuke.

- Zamislite kada imate tri rođendana u istom danu! Pa to je takva retkost, a još je i zetu Bati danas rođendan. To kao da je Bog režirao i nekako namestio. Podrazumeva se da ću pevati večeras, onako kako mi "padne"... Još nisam bio sa Ildom, bio sam sa Unom, Lukom... Malo smo se ispričali, sve u svemu, jedan od mojih najsrećnijih dana - rekao je Šaban.

Pogledajte izjavu Šabana Šaulića:

Nasmejana Ilda šaulić je poručila da deda Šaban stiže, i da je bio van Beograda, a potom je ispričala kako se Ema ponašala tokom krštenja:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Davor Bernardic

    21. septembar 2017 | 23:27

    Sabanovoj maloj unuci, princezi estrade, cestitam!

  • Veverica

    22. septembar 2017 | 10:30

    Saban nije bio na krstenju jer nece da udje u crkvu zbog vere a ne nesto drugo sto je izmislio a posle kao dolazi u restoran.Po meni je to bezveze nemoras da se krstis prisustvuj krstenju unuka ti je aman covece...

  • öfw

    21. septembar 2017 | 21:41

    neka ste zivi i zdravi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA