≫ 

Evo šta je Naomi Kempbel rekla o Jeleni Karleuši tokom boravka u Beogradu!

Slavna manekenka potvrdila je da zna ko je Jelena i evo šta ima da kaže o njoj

  • 6

Dosta se komentarisalo o tome da li je istina da jedna od najpoznatijih manekenki na svetu prati Jelenu Karleušu na Instagramu. Mnogi su mislili da Jelena Karleuša opet preuveličava stvari i da se ponovo hvali, pa su je osudjivali zbog toga, ali ispostavilo se da nije u pitanju hvalisanje, što je potvrdila i sama Naomi.

VIP žurka u Beogradu: Naomi Kempbel blistala u crnoj seksi haljini, Marija Šerifović pevala u suknji! (FOTO)

Videla sam je na Instagramu i mnogo mi se svidela, mislim da je prelepa. Posebno mi se dopada njen stil. Nisam bila u prilici da je upoznam - rekla je Naomi za Story.

Kempbelova je otkrila da ne drzi iscrpljujuće dijete niti preterano trenira, kao sto rade mnoge njene koleginice, koje često narušavaju zdravlje radi manekenskog izgleda.

Sve ono čega se pridrzavam je djus dijeta, što znači da pijem ceđene sokove cele nedelje i po malo treniram. Pored toga pročišćavam organizam detoksom - objasnila je manekenka.

Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Naomi se u Beogradu zadržala svega nekoliko sati, a Jelena je tog dana imala nastup u Nemačkoj. S tim u vezi, bilo je nemoguće da se njih dve sretnu, ali nema sumnje da će do toga kad-tad doći.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragana

    28. septembar 2017 | 10:36

    Ko je gledao emisiju Premijera,sve mu je bilo jasno.Voditelj je rekao da je pitanja poslao unapred.Na neka pitanja između ostalog i o jednoj pevačici nije htela da odgovori, šta mislite o kojoj? Živa reč je jedno a pisani mediji su drugo...Neko živi u virtualnom svetu i nikako da se vrati u realan svet.Da naravno i uvek je kriva za to "nanogica".

  • :)

    27. septembar 2017 | 19:09

    Ne zna ko je, pa je zato prati na instagramu...vrlo pametna konstatacija, sta reci

  • Maja

    27. septembar 2017 | 18:29

    Rekla,a ne zna o kome se radi,lepo vaspitana devojka..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA