≫ 

Voditeljka RTS-a progovorila o ABORTUSU na koji se odlučila zbog POSLA!

Lepa Tamara iskreno je sa svima podelila detalje svoje najveće intime

  • 28

Tamara Grujić jedno je od omiljenih TV lica, što zbog šarma kojim zrači, što zbog same tematike emisije koju vodi.

NJEGA PRVI PUT MOŽETE DA VIDITE: Ovako izgleda muž voditeljke emisije "S Tamarom u akciji" (FOTO)

Ipak, voditeljka emisije "S Tamarom u akciji" retko se pojavljuje u javnosti, u medijima, a još ređe govori o intomnim stvarima.

Ipak, sada je otvoreno pričala o prekidu trudnoće, i navela je zbog čega se i ona odlučila na tako nešto.

- Imala sam jedan pobačaj nesrećnim slučajem sa 33 godine, čim smo suprug i ja počeli da se zabavljamo, a jednom sam morala da prekinem trudnoću zbog druge produkcije u kojoj sam tada počinjala da radim - rekla je Tamara za Story.

Foto: Facebook/vuk.djokovic

Tamara (40) još uvek se nije ostvarila u ulozi majke, a smatra strašnim to kada čovek silno želi da ima decu, a ne može.

- Ne mislim da potomstvo određuje da li je brak savršen ili ne. Postoje ljudi koji su vrlo srećni, a nemaju decu. Ona treba da se dese, a ne planiraju, ako izuzmemo zabrinjavajući broj parova koji se, nažalost, danas leči od steriliteta. U tom smislu, najiskrenije rečeno, nama se deca još nisu desila - istakla je jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • branko

    29. septembar 2017 | 10:40

    Ne osudjujem, ali kako moze da tvrdi u tekstu "nama se deca jednostavno nisu desila" a da je pre toga priznala da joj se dete ipak desilo, ali je ona odlucila da je bitnija karijera i posao i odlucila da to svoje dete ubije i abortira. Neshvatljivo... Ne, deca su ti se desila, to dete bi sad islo u prvi ili drugi razred osnovne skole, ali je odluka roditelja bila drugacija.

  • Antiglobalistkinja

    29. septembar 2017 | 16:28

    Zbog POSLA abortus?!!Nije da je radila neki visokorizican posao.Dosta pacijentkinja sa slicnom pricom sam srela,paradox je taj da mnoge od njih sad ne mogu da rode,a zele.Kad bi planiranje trudnoce bilo tako "na dugme" pa gde bi nam kraj bio :) .Zene dobro vagajte sta su vam zelje i prioriteti,jer posle nema gumice koja brise lose odluke.Kao ginekologu abortus mi je najgori segment profesije i toliko gledam da ga izbegnem da sam vec 4 puta isla na razgovor sa nadredjenima kao lekar koji zene odvraca od tog cina.Sta cu navijam za zivot uvek :)

  • Mimi

    29. septembar 2017 | 18:28

    Nažalost, nije jedina žena koja je morala da bira. Karijera ili dete. Sve je više mladih žena koje su u istom sosu. Kad se vrate na posao, ako se u opše i vrate, biće raspoređene na drugo radno mesto, naravno, lošije nego što su imale. Mnoge su uslovljene : dete ili karijera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA