≫ 

PLAČEM, BILA SAM SIGURNA DA ĆE USPETI... Karleuša u suzama zbog smrti Done Ares!

Donina najveća moralna podrška tokom paklene borbe bila je Jelena, što Dona nikada nije krila

  • 24
Foto: A. Nalbantjan, Facebook/ Dona Ares

Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je danas u 41. godini.

Kolege se u neverici opraštaju sa jedinstvenom Donom, čija je najveća psihička podrška tokom lečenja i borbe bila Jelena Karleuša.

Poslednjih mesec dana bilo joj je najteže: Dona Ares pred smrt ostavila muža, a poruka koju je tada objavila sve je rasplakala (FOTO)

- Plačem. Borila se kao lav. Bila sam sigurna da će uspeti. Mnogo smo pričale, trudila sam se da joj podignem raspoloženje. Napadala sam je kad posustane, govorila sam joj da može i mora da se bori i izbori! Da ne priznajem NE MOGU! I stvarno, borila se... Nije se predavala! Ono što je sada jedino pametno reći je da je ostavila veliki trag, a za to je i vredelo živeti! Sada živi u svojim divnim pesmama. Saučešće porodici. I vreme je da mediji počnu da pišu o stravičnom porastu obolelih od karcinoma na Balkanu! Sve su nas sje*ali u Nato bombardovanju bombama sa osiromašenim uranijumom! To svi znaju i svi ćute! To je svojevrsni genocid za koji neko kad tad mora da odgovara! Moramo da dignemo glas ako ništa zbog naše dece koja su ugrožena - poručila je uplakana Jelena za Telegraf.

Dona nikada nije krila koliko je volela Jelenu i koliko joj je značila njena podrška.

- Budući da me pominje po novinama moram reći da odavno želim javno da joj se zahvalim! Ovo je žena velikog srca, najveća lafica na estradi šta god o njoj mislili, voleli je ili ne, ovo je žena koja me u samom početku, dok sam bila izgubljena i na pola živa najviše ohrabrila svojim porukama! Dala mi je ogromnu volju za borbom i životom i pričala je takvom žestinom u kojoj sam prepoznala i svoj način, a koja mi je otvorila oči! Hvala ti... Bila si okidač za odluku da pobedim ovo zlo! Jelena, carice, tebi i tvojoj porodici sve najljepše želje i svu sreću sveta ti želim od srca! - poručila je svojevremeno Dona.

Podsetimo, Jelena je u aprilu 2015. godine nastupila na humanitarnom koncertu za Donu, održanom u sarajevskoj Zetri.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    2. oktobar 2017 | 17:18

    Mozete da je ne volite i pljujete ali ova karleusa je stvarno dobar covjek

  • Veki

    2. oktobar 2017 | 17:10

    Tako je Jeco ono bombardovanje unisti sve!

  • dora

    2. oktobar 2017 | 17:07

    Jelena i ti si veliki laf i dobar covijek u to sam sigurna..... ljudi cuvaj te se hranite se zdravo nemoj da se sekirate puno,uzivajte sa svojim najmilijima sve nas ovo ceka jednog dana.....:((.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA