≫ 

UBICO, IZGAZIĆU TE, GUBI SE IZ SRBIJE! Šešelj uputio žestoke pretnje i uvrede Žarku Lauševiću!

Političar je na nikad oštriji način izneo svoj stav oslavnom glumcu

Vojislav Šešelj, kao i obično žestoko i bez dlake na jeziku prokomentarisao je glumca Žarka Lauševića koji je 1993. godine u Podgorici ubio dva mladića, a jednog teško ranio. Po mišljenju mnogih, lider SRS-a ovog puta je zaista preterao sa uvredama na račun slavnog glumca.

Šešelj otkrio IME čoveka za kog misli da je ubica Jelene Marjanović! (VIDEO)

Šešelj POKAZAO kako žene koje imaju silikone doje decu, Amidžić se umalo SRUŠIO sa stolice! (VIDEO)

Seksi Rada ustala, sevnule njene tange u krupnom planu, a Šešeljev komentar je POBEDIO! (VIDEO)

- Rekao bih mu ubico gubi mi se s očiju. Izgazio bih ga nogama i poručio da se gubi iz Beograda i iz Srbije. Taj skot bi trebalo da me se plaši. Ubio je dva crnogorska Srbina. On je Montenegrin i šta ima da traži u našoj zemlji. Zašto on snima filmove po Srbiji, j**o mu pas mater. Hoću ja da ga malo ispitam, i da vidim koliko ima zuba. Kako mu nos podnosi pritisak veći od pola tone. Želim da ga ulepšam malo da liči na Nikolu Barovića - ogorčeno je poručio Šešelj.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

U daljem razgovoru Šešelj se osvrnuo i na to što je Lauševića pomilovao bivši predsednik Boris Tadić.

- To je uradio kreten koji je u sprezi sa crnogorskom mafijom, a Ivica Dačić je lično išao u Njujork da mu nosi naš pasoš. Pa gde to ima? U Hagu sam eksplodirao kad sam čuo da je Laušević pomilovan i da mu je Dačić išao na noge. To je poniženje države! Sramota! Ispalo je da ja vređam. Pa, jej on ubio dva čoveka? Jedan je bio mladić od 20, drugi od 22 godine. Laušević ih je prvi provocirao u kafiću zato što su galamili, a njemu je to smetalo, kao, bili su bučni. Jel ih prvi napao, pa se posle jednog udarca našao na podu. Jesu odustali da ga biju dok je ležao na podu? I dok je tako ležao, Laušević je izvukao pištolj i pucao do poslednjeg metka u šaržeru. Zato je trebalo da dobije 40 godina zatvora, j**o mu pas mater - izričit je političar.

Pogledajte i šta je Šešelj rekao o tome šta misli ko je ubio Jelenu Marjanović:

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske

    9. oktobar 2017 | 10:49

    Ne podrzavam nasilje ni jedne vrste.Ali ima mnogo istine u ovome što govori.Zato što je glumac,može da radi šta hoće i poželi.Zato što su ga novine napravile svetcom,a oskrnavio je jednu porodicu.Plus nabave to on uživa na slobodi,umesto da makar odlezi kaznu koju je zaslužio.

  • Viktorija

    10. oktobar 2017 | 00:38

    Kao sad šešelj je neka moralna vertikala pa osuđuje čovjeka koji je nehotice ubio a ne osuđuje one koji su slali srpsku mladost u rat i vraćali se u mrtvačkim kovčezima , bez ruku i nogu , gdje si onda bio majstore , nije te se čulo a sad si ko hijena navalio na napola izgubljenog čovjeka koji je nastradao na pravdi boga , srami se budaletino stara

  • Milelele

    9. oktobar 2017 | 12:50

    Zarko je u takvoj situaciji da ga svi opravdavaju jer ga poznaju iz njegovih filmova, i kao javnu licnost, i ne mogu objektivno da percipiraju situaciju. I preko svega toga je napisao knjigu kojom je jos vise sebe opravdao. Ali ljudi, shvatite, u samoodbrani se ne ispali ceo sarzer i ubiju dva momka, decaka skoro, i jedan tesko rani. U samoodbrani je mogao da ispali dva metka i da ih rastera. Pomilovati takvog coveka je suludo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA